Bioväder?

 

 

Okej.. i morgon är det midsommar, vilket iofs märks med tanke på vädret 🙁 Fast å andra sidan var det ju kalas fint förra året 🙂

Det är riktigt bioväder idag, och jag som faktiskt ska  gå på bio 🙂 På en förhandsvisning, wohoooo, hoppas det är en bra goodybag 😉 det är det bästa med event 😉

Ska hem till Yaz och Amad innan på lite fika, ska bli mys att få krama och leka lite med Nayomi innan, hon är så underbar den lilla dockan. Sen var det meningen att vi skulle grilla efter bion då den är slut runt 20 tiden, men det får vi nog hoppa idag :/ Sen ska vi ju upp tidigt för att åka ut till Ingarö i morgon, kl 9 hämtar jag Yas, Amad, Nayomi och sen åker även Olof ut med oss. Så jag skulle behöva hem och packa och fixa lite.

Nog om de….. FOO FIGHTERS I GÅR….. INSANE vad bra det var…. Magiskt!!! Kan ha varit bland de bästa jag sett på länge, och då går jag pretty often på konserter då det är lite av mitt jobb 🙂

Vi möttes upp på Hard Rock innan för att ta en öl innan 🙂 Jag hade köpt en biljett till Lina i födelsedagspresent så  här på HR fick hon den 🙂 Hon trodde hon skulle betala den och har i flera veckor tjatat om mitt kontonummer för att föra över pengar och jag har hela tiden försökt skjuta på det *fniss* sagt typ.. ”vi tar det sen” Grattis gumman på din 30 års dag (i förskott så klart) Hon fyller den 20 juli men tänkte att det var roligare att ge något som vi kunde göra tillsammans 🙂

Här är Andreas, Daniel och Ida på Hard Rock!

Hillevi och Lina 🙂

Tjejligan, Ida, jag, Hillevi och Lina!

Sen gick vi till en Thai restaurang innan för att få lite mat i magen, vi hamnade på ett hak ganska nära där jag bor. Den ligger på Odengatan.

Från vänster, Alex, Hillevi, Ida, jag, Sebbe och Adde!

Klockan gick ganska snabbt och vi blev lite stressade att vi skulle missa FF när de klev på så vi stressade iväg till stadion. När vi kom in hade förband nummer 2 precis gått på så det var kolugnt. Vi möttes av ett soligt stadion och stämmningen var på topp 🙂

 

 Lina som verkligen älskar att vara med på kort…. NOT!!!

 

Hillevi, jag och Daniel.

 

Jimmie & Danne 🙂 

 

Kungarna för kvällen:
FOO FIGHTERS!!!!!
 
 
För er som inte var där: NI MISSADE NÅGOT!!!
 
Måste säga att Times like these och The best var höjdpunkterna. Dock önskar jag att Dave Grohl skulle spelat hela times like these akustiskt och inte bara början, men attans vad jag njöt den första biten 🙂
 
Tack fina vänner för en trevlig kväll!!!
 
Nu laddar vi om för midsommar och hoppas på en underbar ”lång” helg!!!
 
 
Kram,
Marie 
 
 
 
 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *