Laddar för FOO FIGHTERS!!!!

I går skulle ju vi ut på sjön och grilla… hahaha… vi han inte mer än med bilen ut på nackaleden så spöregna det och åska och blixtra… fy tusan vilket oväder 🙁 Vi ringde Sofie och vi bestämde för att vara hemma i stället.

Det gick lika bra det och Sofie hade fixat massor med god mat. Vi fick göra våra egna grillspätt, sen var det en hemmagjord potatissallad och sen tzatziki och sweet chili såser 🙂 Det var verkligen gudomligt gott 🙂

Vi ser iaf ut som vi är i skogen (men egentligen är vi på Sofies innegård) *fniss*

Till efterrätt blev det kladdkakemuffins med nutellatopping och jordgubbar. Asså denna mina vänner…. OMG!!! Väldigt mäktig men fantastisk smakupplevelse!

Tack mina underbara fågeltjejer för en helt underbar kväll…. som vanligt 🙂

 

Just nu laddar jag för fullt inför kvällen, spotify är inställd på FOO FIGHTERS och jag säger bara UNTZ, UNTZ!!! i kväll gäller det 🙂 Känns som hela världen ska dit och nu håller vi tummarna föra tt det ska bli underbar väder. Jag sitter på Torsgatan och just nu är det klarblå himmel och Trygg hansa skrapan visar 15 grader i skuggan!!

 

Saknar dig 🙁 ville bara säga det!!

 

Love,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *