Bröllop + Dop + Tokförkyld + Tok för mkt jobb!

Sorry för mitt icke bloggande. Jag vet inte ens vart jag ska börja skriva! Jag börjar med det roooliga 🙂

 

BRÖLLOP! Jag och min familj fick vara delaktiga när Armin och Weronica bytte ringar och gav löften till varandra. Så fint och en otroligt mysig bröllop! Ja, jätte mysig faktist!

 

 

Efter ”tager du mig…..” skulle deras son Gabriel döpas och få sitt namn ingraverad i Guds hjärta. Lillen vart jätte hungrig och kinkig, men han lugnade ner sig till slut och blev döpt och välsignad 🙂 

Vilken dag det var i lördags! Amad, min man som ni flesta nu vet, var ju Toast Master! Det var ju så trevligt! Han hade fullt upp med att syssla o pyssla och få en bra stämning bland gästerna. Han lyckades galant tycker jag! Ryktet gick på festen att han va grym! (Punkt nr 118 på ”Amad är grym på….listan”)

Jag hade åxå fullt upp med att se efter Nayomi som på 2 sekunder tog sig UT från lokalen, PÅ gatan! I sin lilla prinsessklänning. Hon va ööööverallt! Somnade runt 21 tiden i mitt famn, sov under hela festen i värsta höga ljudet och vaknade till ost-vickningen. Lagom när maten togs fram igen!

 

 Brölloppet får toppen påäng! Maten va god: Libanesisk Buffé! Stämningen var bra, bruden va vacker (och är fortfarande), tårtan va mmmmmm, vädret va bra och bubblet smakade mumsfilibuuublaaa!

          

  

Jag tycker och säkert alla andra instämmer, att det var en rolig kväll! Bruden i högsta hugg med i leken och botten upp! Jag är besviken på bildkvalitén och brukar ha bättre koll på bilderna. Men jag skyller på febern…

Dock så hade jag så J*VLA ONT i halsen hela dagen o kvällen, feber på natten och så däckade jag helt i söndags. Jag gick upp 9.45, Amad drog till Karlstad och jag o Nayomi va hemma o myste. Kl 12 däckar vi båda på golvet i vardagsrummet, jag hade lagt täcke o kuddar och det regnade ute…Vaknade 15.03 av att min dotter slår mig i ansiktet! Underbart, snacka om att jag kände mig 1000ggr bättre! Har inte sovit såhär sen jag va 16 bast!

Promenad till Hemköp, Donken till middag och sen hem o vänta på min man som kollat på Gladiator finalen! Om ni lägger 500 spänn på mitt konto så berättar jag vem som vinner, hihi! (ETT SKÄMT! Jag vill inte ha onda blickar av Sats säkten när jag ska träna)

Idag har jag jobbat ar*let av mig både på jobbet och på en spinning cykel! Jag har en hetsig dag framför mig imorgon. Orkar inte ens tänka på den…..Längtar till fredag och att vi drar till Ingar-Ö 

 

1000 TACK till Armin & Weronica för bröllopet! Hälsa Gabriel 🙂

 

Kram allihopa!

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *