Maries helg!

Halloj!

Vilken söndagsmorgon… vaknar upp och det spöregnar 🙁 Inte bra för humöret inte…. humm.. aja.

Jag brände ner till Nynäs fram och tillbaka då jag lovat att hjälpa till med en sak, det gick ganska snabbt och jag var tillbaka hemma i Sthlm redan vid 13 tiden. Skulle träffa Yaz idag men iom att jag fick åka ner till hålan och hon är bortbjuden på middag kl 17 så får vi ta det i veckan 🙂 Vi MÅSTE boka vår resa snart…!!

Hur som så har min helg varit super bra 🙂 I fredags var jag bjuden på tjejmiddag hemma hos Johanna. Johanna och Fredrika hade bjudit in 10 tjejer och ville bjuda på en underbar middag innan alla sticker på semester. Det var super trevligt och jag träffade massor med nya tjejer som jag bara hört talas om men inte fått ett ansikte på 🙂 Till förrätt blev det matjesilltårta, supergod!! Till huvudrätt var det plock… riktig tjejmat 😉 Det fanns allt, sallad, kyckling, lax, bröd, krutonger, såser, fetaost, bacon, äpplen osv. Man kunde komponera ihop en egen cesarsallad, eller en grekisk. Jag tog lite av allt 🙂

Tjejligan i vardagsrummet när vi proppar i oss efterrätt som bestod av kladdkaka med vaniljglass och jordgubbar *mumma*

Alla mina (utom Sara) fågeltjejer!!


Efter 4 glas mosserande vin som var fördrink och en flaska rose var jag rätt berusad. Klockan hade blivit strax efter ett och vi var väl en 5-6 tjejer som fortfarande hängde kvar. Jag var bra sugen på att gå vidare men då de flesta hade tidiga planer för lördagen så ville de hem och sova 🙁

På lördagsmorgonen så vaknade jag vid 10 tiden och mitt huvud bankade på bra, BAKIS!!!! usch… inte läge för Gröna Lund som var planerat. Efter några sms med Lina så bestämdes det att vi skulle ses kl 16 vid slussen för att ta färjan över till Grönan. Jag beslutade mig för att möta upp dom utanför istället då jag bor nära djugårn och att åka till slussen först skulle vara en omväg.

Olof befann sig oxå på Östermalm så vi tog sällskap ut och mötte upp de andra 🙂

Inne på grönan bestämde vi att vi skulle ta femkampen, fast femkamp plus. Dvs 7 tävlingar, 2 fria åk och sen matcheckar 🙂

Mange valdes till sekreterare då han inte skulle vara med. Här är det strategi prat för fullt 🙂

Men innan tävlingen började ville alla ladda på med energi så vi gick till Tyrol och åt lite mat samt tog något att dricka. Cidern som jag tog var svårdrucken efter min fredagkväll… men de andra hivade enkelt i sig sina öl och cider!

 

Första grenen blev ”woody” tror jag den heter :/ Man skulle banka när en sak kom upp ur hålet. Jag står berädd och sen körde jag gärnet…. hur de gick? DONT ASK!!!

De som gjorde bäst ifrån sig fick en ful uppblåsbar hammare! Grattis Jovi, Olof och Jia-Hwa

Andra grenen var att kasta bollar i en sopptunna när den öppnades. Jag som kastade en i taget blev lite arg när jag kollade åt sidan och såg att alla bara slängde massor samtidigt… 🙁 även här behöver ni INTE fråga hur de gick 🙁

Sen var det dax för SPÖKHUSET!!! tyvärr får man inte ta kort där 🙁 Asså… ni skulle vara med. Vi går som Scoobydo gänget. Alla klättrar på varann, sitter nästan på varandras ryggar 🙂 Tror även vi vann rekord på att ha gått snabbast igenom ett spökhus. Hahahah… ni som varit där vet ju att man i miten ungefär kommer ut på en balkong… när vi var där var ”freddy kruger” där… han såg så läbbig ut. Han vägrade släppa in Tepp igen… Han visade bara gester som att han skulle skära halsen av honom och sprätta upp hans mage… SJUKT!!

Jag är glad att jag hade både Olof och Mange… två STORA killar att hålla i 🙂

Gren nr 3 var att rulla bollar så hästen skulle springa….

Gren 4 basket 🙂

Innan vi skulle ta vårt första fria åk så behöves det fyllas på med mera energi 🙂 vi valde våfflor med kaffe, ur gott!

Solen sken och det var underbart. Till vänster är Johanna och Tepp och kortet till höger är jag och Johanna!

I kön till nya berg och dalbanan Twister 🙂 Alla är ganska förväntansfulla. Jag förtår inte vad som hänt med mig… för tre år sen när jag var på både gröna lund och liseberg så åkte jag allt, jag var tokig och sprang runt som tusan. Jag minns att jag, Jessica och Yas möttes upp två timmar tidigare än de andra bara för att vi ville åka så mycket mera. I går…. jag var sååååå rädd! Efter jag åkt twister så skakade jag så mycket att jag nästan började gråta…. Dödsångest???

Då Mange var tvungen att dra tidigt då han hade bestämt middagsträff med sina andra vänner så har jag tyvärr inge kort på de sista grenarna vi körde, slangbella, vattenpistol och ännu mera bonka var några av de andra grenarna vi körde. Vem som vann?? Tepp och Jia- Hwa kom delad etta… vem som förlora? NO COMMENTS!!!

 

Vi avslutade kvällen med en drink på Soap Bar 🙂 Tack snälla vänner för en grym helg!! Nästa helg kör vi igen, MIDSOMMAR!!

 

Eftermiddagen och kvällen ska spenderas i lungets tecken. Massor med filmer är ner******e och jag har en stooooor godispåse 🙂

Fick ett mejl på fejjan i dag från en fin ”vän”, bara så du vet så betydde det MASSOR! Tack!

 

Hoppas ni haft en lika bra helg som mig 🙂

Puss,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *