Nya håret :)

 

Har haft världens bästa morgon so far 🙂 Vaknade upp och tittade på mobilen, där hade jag fått ett sms från en person som betyder väldigt mycket för mig. H*n hade tagit ett kort på en speciell bild på mig som finns på fejjan och skrev:
 
– Jag är fan kär i den här bilden, Puss!! 
 
Kan man vakna på något bättre sätt?
 
Har inte sovit så där super bra i natt…. mitt nya hår gjorde att det spände lite i huvudet. Antar att det är några som listat ut vad jag gjort? Just de…. HÅRFÖRLÄNGNING! Jag klippte ju som jag tidigare sagt av mig mitt hår till page för nästan 2 månader sen. Det var super fin och jag trivdes i det. Men då mitt hår växer så in i bövelen snabbt så var det inge fint efter 3 veckor 🙁 Jag orkar inte klippa mig hela tiden. Sen allt efter som veckorna gick så ville jag ha tillbaka mitt långa hår igen.
 
UNDERBARA Lina, väldens bästa hjälpte mig i går. Jag var hos henne vid 16 tiden och när klockan var efter 21 så var vi klara 🙂 Vi färgade utväxten, satte i håret, klippte det och fixa 🙂 Sen var hon så underbara att hon färgade mina ögonbryn och ögonfransar oxå 🙂 så nu är jag super sommarfin! Känner mig som finast i världen!
 
Kan inte säga nog med gånger att jag varmt rekommenderar henne. Ni finner henne på http://www.salongbelieve.se/ 
 
Här kommer lite bilder på resultatet 🙂

 

Före: (ni får ursäkta att jag tog den sämsta bilden där min page är totalt ofixad och jag haft tofs hela dagen!)

 
Efter:
 
 
Det ser naturligt och bra ut 🙂 Jag känner mig som mig själv igen!!!
 
I kväll ska jag på tjejmiddag 🙂 10 galna brudar som ska samlas hemma hos Johanna i sjöstan. Det är Fredrika och Johanna från fågeltjejgänget som samlat sina tjejer för en middag och tillhörande party innan alla sticker iväg på semester!
 
Jag har dock fortfarande ett problem, VAD SKA JAG HA PÅ MIG??? Det är kallt ute så klänning känns inte så aktuellt… kanske mina röda jeans och en svart korsett? humm…. vad jag än tar på mig så kommer jag känna mig finast i världen med mitt nya hår och nyfärgade bryn 😉 
Antar att vi kommer hamna ute senare i natt så jag hoppas att vi ses i vimlet.
 
Puss & Kram,
Marie 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *