Josefina!

 

Okej, fjärde försöket till att få till detta blogginlägg. Jag är så in i helvete trött på finest.se som bara fuckar upp när man ska publicera *grrrr* ska fasiken börja kolla efter en annan bloggportal då den här inte är hundra 🙁

I går hade vi event på Josefina 🙂 Jag skulle vara på plats kl 17 för att möta upp vår event personal och gå igenom med dom ang gästlistan, drinkbiljetter osv. Får ett samtal av min kollega Jocke som berättar att det är kaos i trafiken då det brunnit i röda linjens tunnelbana samt att bussarna har åkt in i räcken osv… Han skulle bli förseenad så jag ringde taxi på en gång och efter 15 min i kö kom jag fram. Jag fick taxi på en gång då jag bor i city 🙂

När jag kom fram till Josefina började jag rodda upp de mesta och plocka fram alla kläder osv. Tjugo minuter innan eventet skulle börja så hällregnade det. Panik slog in i mig och jag fick ta en minut till att överväga att flytta in allt. Jag hade hoppet på vädret och beslutade att vi skulle vara ute. Fem minuter innan vi öppna kom SOLEN och den sken sen hela kvällen 🙂 jordens flax!! Men det var kallt :/

Massor med vänner och bekanta som kom och förgyllde vår kväll 🙂

Min föredetta svägerska Magdalena (i mitten) och numera goda vän med hennes ubersnygga vänninor Carola (höger) och Jessica (vänster) 🙂

Mina fägeltjejer var på plats! Sofie, Johanna, Julia, Fredrika och jag 🙂

Super söta Clara med vänninan Nike!

Självklart var min partner in crime Yasmina på plats! Hon gör mig alltid så glad och får mig alltid att le. När jag är nere eller helt förvirrad pga ”mystery guy” är hon där och får mina tankar att klarna och gör så att jag blir glad 🙂

Tack även alla ni andra som kom men som inte hamnade på bild 🙁 Tack Theo, Bengan, Anki, Robert, Anna med flera för att ni kom 🙂

 

 

 
 Det bjöds på brasilianska rytmer och dans 🙂

 

 

 

Plockmat och goda drinkar 🙂

 

 
Stort tack till Josefina med personal för grym service och för att ni hjälpte till så mycket när vädret svajade som på midsommarafton!!
 
Btw… såg en såååå söt kille som var där. Jag vågade dock inte gå fram till han men han kom fram till mig med en drink *fniss* Jag vet att vi kommer att ses igen och den som väntar på något gott? eller? 
Dock blir jag så förbannad att jag fortfarande låter ”mystery guy” occupera mina tankar, jag finns inte i hans tankar…. so why waist time?
 
MOVE ON Marie!!
 
I kväll ska jag få mitt hår fixat, jag lovar att slänga in en bild när det är klart! 

 

 

 Fridens liljor,

Marie

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *