Jag är inte bakis!

Jag var ju på Josefinas igår (läs Maries blogg inlägg) och träffade alla möjliga, nya ansikten, gamla ansikten och hade en väldigt trevlig kväll! Dock så hade jag ont i halsen redan i förrigår och igår blev det liiite bättre. Därför gick jag ut…Men imorse kändes som jag svalt taggtråd och hade haft feber inatt.

Nu är jag hes, och varenda kotte har ställt samma fråga idag: – Är du bakis!?

Nej, det är jag verkligen INTE och känner mig nästan frisk. Men halsen är torr och hes. Nu kan jag inte skrika på nån 🙂

Fick reda på att alla fina rosorna på Josefinas är plast! Jag tar på mig blondin peruken, alltså att jag inte sett det tidigare!!! Ser ni vad snygga dom där rosorna är, nu är dom inte lika snygga längre när jag vet att det är FEJK…

     

Det blev en tidig kväll. Följde Anki o Robert ut från stället och hem direkt. Däckade på soffan och kommer ihåg att min man frågade om han ska regga om vårt bolag till ”xxxxx” elller ”xxxx” och jag sa bara ja till allt….

Well well, Marie. Jag ser framemot bion nästa vecka!

Ikväll ska vi GRILLA med Bakhi o hans son Dario. Har nån missat att vi älskar att GRILLA?

Jag ska ut på en promenad, nån som vill haka på? Ring mig!

Vi ses!

 

Kram

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *