Onsdag!

Inge kul att titta ut genom fönstret i morse när man vaknade 🙁 I kväll är det event på Josefina och då vill man ha fint väder. Dock ser det ut som det ska spricka upp 🙂 Sitter på jobbet och härifrån börjar det bli ljust, håll nu tummarna mina vänner!

I går när jag kom hem från jobbet hade dessa skönheter hittat hem till mig 🙂 Den rosa funderar jag på att ha på midsommar kanske? eller om jag ska ha min nya långklänning… humm… hatar valet av kläder!! Den andra är riktigt fin på, fallet är underbart och perfekt för oss med mycket svank 🙂

Vad ska ni vänner göra på midsommar förresten? Jag ska var ute på Ingarö och ha en riktig svensk midsommar 🙂 Alla mina bästa ska ut till en vår kompis landställe där vi ska ha sillunch, spela kubb, fotboll osv… på kvällen blir det grillat och jag hoppas på en jordgubbstårta, för de hör till midsommar 🙂 Sen sover vi alla kvar där!

Bilder lånade från www.hm.se

 

Lunchträna i dag igen, Shape på regeringsgatan… hoppas att det är den braiga instruktören och inte hon som vickade för ett par veckor sen. Då går jag därifrån, kör ute på gymmet i stället 🙂 Efter lunch tänkte jag inte komma in på kontoret något mer i dag. Kör en halvdag 😉

Jobb/nöje i kväll, ser verkligen fram emot i kväll. Många härliga vänner som kommer och de ska bli kul att få mysa med dom alla!

 

”Mystery guy” hörde av sig i går…. ASSÅ??? jag fattar inte vad DU vill!!! Lämna mig ifred tack!!

 

Nää nu måste jag jobba vidare!

 

– Yasmina… tänk att jag visste att du skulle komma 🙂 En fågel viskade i mitt öra att han fixat barnvakt så du är uppskriven på listan 🙂

 

Morsning,

Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *