Grill Maffian

GRILLA = Så Nice 🙂

I fredags var jag och min familj ute på Djurgården, utanför Josefinas och grillade med Sats gänget från Stureplan och Odenplan. Det var ett trevligt gäng, ahh, jag pratade ju inte med så många men Nayomi va ööööverallt!

   

    

Lördag vart det faktist ingen grill, men party med go somrig mat 🙂

Söndag va mina härliga ”Tunisier” tjejer här (inkl Josse som är hel svenne banan, men även hos en tunisier) Vi hade det sååå mysigt! Tack tjejer! Tack Yaminna för den goa chokladen 🙂

Från vänster: Josse, Yaz, Ichrak och Miss Secret

Här posar Grill Maffian på OP16. Från vänster: Emanuel med Nayomi, Amad och Anders!

För att bli medlem i Grill Maffian måste man

1. Äga en Weber Grill med tillbehör

2. Älska KÖTT

3. Göra 2 saker samtidigt: Dricka vin eller öl och mata Barry 🙂

 

Igår: Grillad lax

Idag: En Weight Watchers Moussaka i micro 🙁 aja, den innehöll bara 324 kalorier och jag kunde duscha medans den tillagades i micron på 8 minuter…

Imorgon: JOSEFINAS!!! Kul Marie att jag kan komma,  Amad fixade barnvakt = Min mamma!

Styrelsemöte i föreningen avklarad ikväll. Blandade känslor, inkompetens och tjat! Tur att jag har tålamod och humor så jag kan skratta åt vissa saker. Herre guuu alltså!

Tyvärr så känner jag mig skit dålig i halsen just nu, och är redan hes! Feber i kroppen och efter Combat passet på Hötorget så kände jag mig skit dålig! Kom hem och frös(!) och ville bara lägga mig under täcket o sova. Men hade ett 2 timmars möte att se framemot. Nu är jag hes så att jag kommer inte kunna prata imorgon 🙁

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *