Sweden Rock!

Nyss hemkommen från nageltjejen 🙂 Hon är så grym och jag är alltid nöjd när jag går därifrån. Det är en liten vietnames som gör mina naglar och jag har rekommenderat henne till massor 🙂 I dag när hon var klar med allt filande och fix så tog hon mina händer och frågade mig:

Maji, du prova annan fäj än fransk?

Hon har bott i Sverige ett par år och är faktiskt jätte duktig på svenska. Hon tycker att jag är tråkig som hela tiden vill ha fransk.. men jag tycker det är snyggast 🙂

När jag satt där fick jag ett SMS av Lina, jag skulle ju till henne i dag och göra fixa till mitt barr men tydligen hade inte grejerna kommit 🙁 Snacka om att jag blev ledsen… när man ser fram emot något så himla mycket och sen så skiter det sig… aja.. inte mycket att göra.

Dock tycker jag det rä konstigt att inte firman hon beställer det ifrån kan säga när det levereras. Nu var det ”bara” jag och ingen annan kund som tagit ledigt från jobbet. Skulle mina leverantörer göra så skulle jag kräva ersättning för utebliven inkomst.

Så… vad ska man nu gör i kväll? förslag? träna kanske? ta en långpromenad? bara vara hemma? eller kanske mysa med någon speciell? Hehe… får se hur kvällen slutar!

Som ni vet har ju jag tillbringat en vecka i Sölvesborg och Sweden Rock Festival. Vi på J********er byggde upp hela backstage där banden och gäster som hade axcess kunde slappna av mellan konserterna 🙂 Vi byggde bar, en loungeavdelning med skyssta möble och fat boys. Vi hade en scen där vi satte kända djs från bland annat Sahara Hotnights och Heven and hell.

Vi hade bokat in med bland annat Hardcore Superstar, The Itch, Seventribe och Raubtier för singnering och Idol Janine stod på scen och körde acustiskt. ALLA var mäkta imponerad över hur vi byggt upp och aktiverat backstage. Jag var super nöjd 🙂

Ute på området hade vi även ett tält med ett projekt som heter Released- Live & Unsigned där jag är projektledare. Förra året var första gången vi körde det och de var SUCCÈ så i år gör vi om det 🙂 Seventribe stod ju som vinnare då.

Här är det tältet, vill ni veta mera besök www.releasedunsigned.se

Grabbarna som vann Released förra året vann ju bland annat en speling på just Sweden Rock festival och här är grabbarna 🙂

Dom öppnade festivalen och det var ca 3000 pers och kollade. Strålande sol, klarblå himmel och varmt. Folk var lyriska över detta band och direkt efter hade de intervjuer i 4 timmar med bland annat aftonbladet och DN.

Grabbarna hängde även i Released tältet under några intervjuer och de signerade sin singel.

Första dagen på SRF, dvs på onsdagen var en stress dag för mig. Allt skulle falla på plats i uppbyggnaden, alla banden skulle underrättas tider, genomgång med Djs och genomgång av personal på plats. När jag vaknade vid 10 tiden på morgonen innan festivalen ens börjat hade jag 14 missade samtal och 7 sms… jag insåg redan då att dagen skulle bli både lång och stressig…

Framåt kvällen på onsdagen och de mesta var på plats så dök dessa underbara människor upp 🙂

Lina, Jocke och Jimmie 🙂 Det var precis vad jag behövde, energi från fina vänner.

Jag passade även på att ta en bild med coola Jocke Berg från Hardcore Superstar 🙂

Under mina dagar på festivalen hann jag se följande konserter: Seventribe, dom får en 9 av 10 möjliga. Sen var det Crashdiet 6/10, lite tråkig… ingen riktig show, Mustach 7/10, Whitesnake 6/10, Ozzy Osbourne 7/10. Sen självklart lite småglimtar från alla möjliga band.

Tråkigast var att det var fint väder i stort sett hela tiden men på onsdagkvällen vid 23:00, 30 min innan Hardcore Superstar skulle gå på så började det häll regna, så dom missade jag tyvärr..

Kolla vilken fin bild jag tog på Lina en morgon utanför stugan där vi bodde 🙂 Den andra bilden är från när Mustach lirade tror jag, vi var alla lite salongsberusade och glada 🙂

 

Det är lite speciellt det här med Festival, det är fuktigt, smutsigt och allmänt sunkigt. Egentligen ingenting för bekväma mig men vad gör man inte för sit jobb 😉 Vi bodde bra, i stugor fast dock var det 7 mil bort. Vi löste det ganska bra då vi hade 4 bilar och personal som jobbade och inte fick dricka iaf 🙂

Finns några måsten om man går på konsert, bland annat att man MÅSTE äta langos minst en gång, äta belgisk våffla och donut 🙂 Myyyyyycke äta blev det 🙂 Sammanfattar festivlen med att vi hade kul, lite besviken på vilka band som spelade, väldigt få man faktiskt ville se….

Så vad händer den här veckan då? I dag har jag varit ledig…. Suuuuuper skönt!

Onsdag har vi ett event på Josefina, det är brasilianskt tema och jag tror det kommer bli grymt. Om någon av er råkar vilja gå så kontakta mig senast i morgon så styr jag lista till dig och din vän 🙂

Fredag ska jag på tjejmiddag, än så länge är det totalt 9 tjejer så det kommer bli en supermys!

Lördag eventuellt GRÖNA LUND 🙂 Hela gänget – Tepp, Johanna, Lina, Jia-Hwa, Jag, Anton och sen tror jag Mange och Olof kommer oxå. JÄTTE trist att inte Amad, Yaz och Petter kan 🙁 Hade velat ha en repris på spökhuset 😉

Yasmina- vi måste styra en dejt snart, alldeles för länge sen, en hel vecka 😉


Kram,

Marie


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *