Ankis 40-års Kalas på Värmdö :)

WOW vilket jäkla kalas det blev igår! Vi åkte till Värmdö i stekande hetta och bättre väder kunde man inte fått, underbart! Bara att komma ut till bushen i bushen var ju en utflykt i sig! Så mysigt och fint.  Det var landsväg, sen grusväg och till slut en stig….till en tomt med en stuga och en schysst lounge inredning på gården 🙂

      

Vi mottogs med öppna armar och bubbel + snittar på en solig gård av Anki & Robert <3

 

Sen var det mingel och träffa en massa trevliga och stiliga gäster. Ankis kille/sambo/blivande man(?) Robert visade oss runt och hade en guidad tur senare till hans föräldrars hus som låg 1.5 minut ner, mot vattnet, med en fantastisk utsikt över en sjö.

 

Jag kan bli såhär snabbt ”kär” i nåt nytt eller i en känsla. En känsla som att komma ut på landet och andas frisk luft, ha en tystnad runt mig, en vacker sjö framför mig och allt är så fint och mysigt och jag bara längtar efter att ha en villa och gräs under fötterna, barnen leker runt äppelträden och hunder springer efter. Jag bakar paj och vinkar till grannarna och min man läser sin tidning och livet är som en saga….Sen börjar Neda peka i taket och jag inser att det finns flugor, sen ser jag en skum jäkla insekt i taket med en lång spetsig ”svans” som den säkert sticker in i ögat vid en attack! Sen ser jag att den har en kompis vid sin sida,  och en till, och att det är en hel jäkla insektfamilj i taket. Okej, andas…Bredvid dom långsvansade ”killer” insekterna finns det lite spindelväv med en halvdöd fluga i, (som jag hoppas spindeln dödar snart för jag tycker synd om flugan) och mina tankar går snart i 180 och jag inser att jag håller på att få panik!!! Neda smiter på toa och lämnar mig där bland mördar flugorna! Tack för den kompis! Insekterna kan nån annan schasa bort om jag o min man väljer att bo i en villa, men allt det andra då? Klippa gräs, fixa tak, döda en insekt, mygg och mitt största fobi: MYROR! Jag kan inte se på dom, jag kan inte inte tänka på att dom existerar och absolut inte trampa på dom! Om du nånsin ser att jag hoppar och skuttar och balanserar på en väg utan att känna mig så är jag inte full eller hög på nåt, jag bara undviker att vara en massmördare! Nää, jag uppskattar verkligen en fest och till o med en weekend på en idyll som denna. Det är (nästan) ovärderligt…Men jag gillar min betong gård och ljudet på en polisbil på fredag kväll. Sorry….Det blir ingen romantisk film familjeliv än…

Tillbax till partyt! Vilket kalas! Vi åt, vi drack och vi hade skit kul. Träffade den ena och den andra och en av Östermalms fruarna va där (från reality serien) Blev imponerad av hela tillställningen! Grymt go mat och riktigt goda viner! Måste ge en x-tra high 5 till dem 2 grymma unga (15åriga) fest fixar duon 🙂

   

 

Anki verkade gilla presenten hon fick av oss, ett armband från Marc Jacobs. Vi dregglade över den!

 

Sen gick det undan och medans glasen ivrigt fylldes på så började vi spåra ur…Så jag hoppas att alla inblandede tar dessa bilder med en nypa salt. Vi hade trots allt druckit sen vi kom vid 15.30 och solen hade stekt på ganska hårt. Lite uttorkade, en smula sol-trötta och så alkohol på det = Fylle varning!

 

– Grrraassccchhtiiiccchhh på fjjöörtii åårscch daan!

  

Stackars Anna som är hög gravid körde oss hem mitt i natten. David insisterade på att ta hundburen i bagage utrymmet (vi va 6 pers) med en öl i handen och han slocknade 2 minuter efter vi åkte. Han sov sött där bak…woff woff!

         

Väl hemma inser jag att min syster Delila som varit barnvakt, har typ storstädat och inrett kökslådorna i minsta detalj! Jag tänkte om jag verkligen gått in i rätt lägenhet! Jisses vad fint det va! Men jag var i mitt hem, för i gästrummet sov alla 3 i djup sömn, helt underbart att se 🙂

Slutet gott och sovmorgon till kl 10 på det! TACK ALLA SOM GJORDE FESTEN & TACK ANKI + ROBERT!

 

Kram Yaz

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *