AF men vad f****n!!!

Jag gick upp vid 7 tiden imorse, som vanligt när min prinsessa ville gå upp och kolla på Disney. GÄSP! Sen drog vi till Karlberg och tränade i 1.5 timme, powerwalk + spartan 300. Snabb jäkla ”lunch” hemma, byta om och dra på barnkalas. Efter kalaset åkte vi hem till Armin och Weronica och snackade bröllop. Dom ska gifta sig om 2 veckor och min man ska vara Toastmaster 🙂

Väl hemma igen så ska min man dra på bio och jag får lite egen tid (AF) = AMAD FRITT 🙂

Så min plan va att köra lite hemma spa med ansiktsmask, fotmask och kolla på Bachelorette på TV3 play. well well…      Jag nattar min dotter och vaknar 1.5 timme senare med en rumpa i ansiktet. SUCK!

Bara att gå upp och vakna till så jag får lite quality time innan Nayomi-klockan ringer igen 🙂

Såg avsnitt 9+10 av Bachelorette, tycker att hon borde ta den snälla pojken, men vet att hon kommer falla för den busiga. Typiskt tjejer….Och nu kom min man hem! Få se vad han tyckte om X-men: First Class filmen som han såg med Zumba kungen Norberto. Romantiska paret lixåm 🙂 Han  sa TUMMEN UPP!

 

Tack för en grymt god middag och den fiiiina presenten 🙂 Nu ser Amad till att brölloppet rockar fett!

Tack Edgar för den goda tårtan och grattis på 1-års dagen 🙂

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *