day Trip SANDHAMN!

När det är plus 26 grader i Stockholm och långhelg så är det inte så kul att bara vara hemma. Så imorse packade vi väskan och drog till Sandhamn över dagen 🙂

Jag gillar Sandhamn för att det är så pyttelitet och mysigt. Vi åkte till Stavsnäs, träffade upp familjen Bodin, och tog direktbåten därifrån. 20 minuter senare är vi på den shorts+piké+rosé täta ön där Hotellbryggan intas av fest glada och rätt täta ungdomar efter kl 15! Den bryggan är känd för sina vaskningar och feta yacht parkeringar 🙂  Vi käkade lunch på Dykar Baren som är känd från reality serien ”Sandhamn” och njöt av vädret och sällskapet.

 

Sen vart det ner till beachen där vattnet va iskallt! 15 grader kanske, några barn som trotsade kylan och badade. Inte jag, glöm det, jag badar bara i +29, och min dotter blev ledsen när hennes små tår nuddades av vattnet…landkrabborna mamma o dotter!

After beach på öns konditori som sålde gamla bullar och bryggkaffe för 25 spänn! Det märks att dom kan ta betalt och att dom inte kommit i gängorna för säsongen än. Jahha, när klockan närmar sig 15 och festen snart drar igång på Hotellbryggan så tar vi båten hem. Haha, barnfamilj vettu, ansvar 🙂

Amad lekte med MIN nya surfplatta medans jag va osocial och sov…Sen drog vi till Tyresö och träffa mina päron. Pappa ”The Grill Maestro” med lammkött, majs, lax, grönsaker och choritzo.

    

Aaaaah vilken dag! Sol, sol, sol och sol! Kan ju knappast bli bättre!!!

Imorgon står träning högt på listan! Få se om det blir en tur till hinderbanan eller gymmet?!

Marie, du är väl kvar i Europa? Har dom internet där? Kom igen, tell me whats happening??!!!

Om ni har vägarna förbi Kungsan så är det nån restaurang-dag med typ 100 olika utställare och goda våfflor i slutet, vid änden av Fridays. Kalori BOMB!

Imorgon ska vi visst på ett 1-års kalas! Måste träna, det blir ju ännu mera kaka imorgon, fan! 🙂

KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *