MADRID :)

GOD MORGON!!

 

Jag ber om mina och Yasminas vägnar om ursäkt för att vi varit frånvarande. Jag kan bara ursäkta mig med att mina dagar varit kaotiska 🙁 Massor med jobb innan långledigheten som nu finns i sikte 🙂

I tisdags var jag på tjejmiddag med mina fågeltjejer 🙂 Denna gång var det hemma hos Fredrika och som vanligt var det urtrevligt och maten var grym. Våra middagar är alltid extremt goda och mysiga till tusan 🙂 Till huvudrätt bjöds det på majskyckling med hasselbackspotatis och en urgod sås på cognac, det var pappa Bertils recept 🙂 Till det en grönsallad!

Till efterrätt rostad sockerkaka (ja jag skrev rostad) med färska jordgubbar och någon helt underbart god vit kräm, typ glasyr…. vet inte riktigt var det var men kunde känna lite citronsmak i iaf 🙂

 

Tyvärr satt jag hela middagen och hade ont i magen så jag kunde inte slappna av och njuta helt ut 🙁 Min mage har inte mått bra de senaste dagarna då jag konstant har ont 🙁

Här är mina fina tjejer 🙂

Fick bli en tidig kväll för mig pga magen men jag hoppas att ni hade det mys resten av kvällen 🙂 Och tack snälla Fredrika för en grym kväll, mysigt sällskap och underbar mat 🙂

 

På Onsdagen var jag tidig på jobbet, alla ATT GÖRA punkter var tvungna att hinnas göra klart. Checka in alla på Sweden Rock, se till så PR byrån fått packlista, packa alla personal kläder, ringa DHL som fördröjt med leveranser, skriva ut kartor hit och dit, se till så schemat under SRF klaffar med alla band som ska sitta hos oss och signera skivor osv…. Jag har glömt massor så på tisdag morgon tidigt som tusan får jag göra det sista innan vi åker vid 9 tiden.

På lunchen gick jag iaf och tränade 🙂 Jag var på Shape på regeringsgatan och FY F*N vilken dålig instruktör, det var inte den ordinarie utan en vikarie. Kändes som jag kom till Susanne Lanefeldt ala 80 talet… det var plocka äpplen och knip för hela slanten 🙁 Jag var tom påväg att gå ut från klassen, och de gör jag inte ofta.

 

Tillbaks till jobbet och i bilen påväg ringer telefonen, PR byrån hittar inte en backdrop vi ska ha med…. KAOS!!! så i alla tankar om vilken lunch jag skulle köpa så börjar jag söka backdrop. Det går ett par timmar och fortfarande ingen lunch i magen 🙁 När klockan är framåt 16 så har den lokaliserats 🙂

Hade tid hos min kompis Lina som är frisör kl 18 i Solna och det var skönt att träffa henne… hon gjorde mig lugn och jag kunde koppla av lite 🙂 Har en ny grej på g med mitt hår så jag var bara där för att hon skulle kolla lite på håret så hon kunde göra vissa beställningar 🙂 Återkommer om det… men måndagen den 13 juni så ska jag göra det iaf 😉

 

Hem efter att ha släppt Lina på stationen och äntligen MAT!!! SUUUUUPER GOTT! Hehe… jag var helt ur i huvudet och hade ett blodsockerfall som heter duga! Sen gick jag över till Yas och Amad en snabbis sen mötte jag upp min vän för att gå på bio 🙂 Bio var precis vad jag behövde i går… inge fest eller alkohol 🙂 Vi såg pirates of the caribbean. Den var helt okej…. har man sett de andra så vill man ju se den.

Efter bion nästan sprang jag hem för att jag var så trött, dock hade mina grannar värsta festen fram till 2 tiden i natt men jag somnade iaf 🙂

 

I dag åker jag till Madrid 🙂 Jag, Anton, Lina och Jia-Hwa åker vid 16 tiden och Johanna och Tepp drog redan i morse 🙂 Vi ska hälsa på vår vän Petter som flyttat dig! Kommer hem söndag eftermiddag.

 

Nu ska det packas, städas, äta frukost och jag måste hinna få iväg lite mejl oxå innan 🙂

 

Hoppas ni alla får en härlig helg,

Marie

Btw… jag har tagit bort någon ur mitt liv 🙁 Det kändes tungt och jag var jätte ledsen att göra det 🙁 Men jag tror att det är det bästa… hoppas! Om DU läser detta… Flåt!

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *