Tjejmiddag :)

Hahahaha, du är rolig du Yasmina, men jag hade inte massa klister på mig 🙂 hehe…

 

I morse var jag på frukostseminarium på en advokatbyrå, dom pratade om alkohollagar och regler. Ett difust samtalsämne då det inte finns så många riktlinjer. Hur som så var han som höll i det grym på att tala och jag fick till mig massor 🙂

Apropå advokatbyrå… i kväll ska jag på tjejmiddag med mina fågeltjejer 🙂 Längtar!! Vi ska hem till Fredrika i kväll… Sist vi träffades var jag eld och lågor över ”mystery guy” men i dag blir det inte så mycket att uppdatera!! trist!

 

Tillbringade min kväll i Järfälla i går hos mina brorsbarn och fina Magdalena 🙂 vi åt massa glass, drack kaffe och bara myste. Dom åker till Bulgarien idag 🙂 TREVLIG RESA!!!

Men innan det så drog jag förbi kista galleria för lite shopping 🙂 jag älskart! Det blev 2 st klänningar och ett par jeans samt massa nya fina underkläder 😉 wohooo..

Ena klänningen var en långklänning från HM, en gul, den som de gör reklam för. Skit fin att bara att dra på sig över bikinin i sommar eller till ett par kilklackar med en snygg kort kavaj till på en eftermiddag på Josefina 🙂 Den andra var en kort klänning, oxå lite gul med frukter 🙂 Den ska jag ha i Madrid om det är fint väder. Sen blev det ett par röda jeans 🙂 Hahaha… inte riktigt jag men ska prova. Tycker det är as snyggt på andra!

 

 

Långklänningen 🙂                                     Korta 🙂                                     Röda Jeans:)

Underkläderna tänker jag inte visa… bara någon speciell som får se 😉

 

Finest.se har inte sammarbetat bra när det gäller bloggningen ett par dagar 🙁 Jätte svårt att ladda upp och helt plötsligt så försvinner bara allt 🙁

Fred & Kärlek,

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *