Min dotters 1-års dag :)

Hejssan allesammans! Jag har varit helt slut efter helgen och litat på att bloggerskan Marie berättar om alla helgens bravader, och det ser jag att hon har gjort så bra 🙂 whoop whoop!

**********TUSEN TACK TILL ALLA ER SOM KOM OCH FIRADE MIN DOTTERS 1-ÅRS DAG!!! OCH TACK FÖR ALLA FINA PRESENTER, FÖR ATT NI TYCKTE OM TÅRTAN OCH FÖR ATT VI KUNDE SES IGEN!!!**********

Ett tack även till er som inte kunde komma men som kom ihåg min prinsessas första födelsedag 🙂

 

Som ni redan vet så hamnade ju vi (såklart) på grannarnas veranda efter kalaset och allt som hör till, goda shots, vin och Champagne. Det är alltid lika trevligt! Sen drog jag ju ut med Marie där vid 23 tiden. På med kropps-strumpan, på med klackarna och på med put-läpps-ceratet!

Men det var ju inte så kul att vara ute med Marie alltså…alla skulle ju klistra sig på henne! Dem skulle visa henne deras muskler och hur bra jeansen satt på häcken. Suck vilka EGO killar det är alltså….Jag undrar vad dom kan erbjuda mer än bara en deffad biceps lixåm?! Klart att man ska vara nöjd och stolt över sin kropp, men det är ju lika viktigt vad man har innanför skallen och hur man beter sig. Näää, jag ger en stor tumme ner för alla egon med för tighta jeans och som putar med läpparna!

En Finest fotograf fick till slut ta en bild på oss 🙂

(Jag syftar inte på Platini eller Abbe som vi delade dansgolv med ett tag! Softa grabbar btw…)

Hela söndagen var jag i bakis koma. Såååå trött!!! Det blev morsdagsfirande i Tyresö hos mina päron, vi åt tårta och Maries after 8 tårta! GRATTIS ALLA MAMMOR!!!

Sen vart det hem, tv soffan och en grym film: Limitless med bl.a Robert De Niro, jag ger den 9.5 av 10! SE DEN!!! Gryyyym!

Jag öppnar ju butiken imorgon, tisdag så det är full rulle och jag med en stab på 12 pers inredde det sista i buiken igår! Så dörrarna öppnas idag 🙂 Sen blir det mat och skålande som avslutning ikväll på Grill!

Min man är underbar! Jag kom hem ikväll helt slut, så har han nattat Nayomi och börjat grilla, gjort vattenpipan och lät mig bara äta och ta det lugnt! En sån man ska man ha 🙂

 

För er som gärna vill läsa om min dotters dagar, kalaser och livet får besöka www.mamayaz.blogg.se

 

Ha det så braaa! +26 på fredag!!!!!

Kram Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *