Erase and Rewind!!

Som rubriken säger så ska jag erase and rewind! Inte värt att jaga något som inte kan jagas… eller vad säger ni? Man kan inte förändra en person…

Sååååå synd… det finns en annan människa i mitt liv. En helt underbara som är världens snällaste, raraste, ödmjukaste osv som skulle göra vad som helst för mig och behandla mig som en prinsessa…. men varför klickar det inte där? Jag blir så trött på detta spel!!

 

Den här veckan ser jag både fram emot och INTE. Massor med jobb och jag ser att jag kommer få sena kvällar på kontoret eller framför datorn hemma. Nästa vecka är Sweden Rock och det är ett stort projekt som jag håller i. Mycket som ska klaffa och gå ihop. Man är lite som spindeln i nätet.

Däremot så sticker jag till Madrid på torsdag och det ska bli både skönt och kul! 🙂

 

Tränar lunch hela veckan då jag e fullproppad på kvällarna så snart ska jag sticka till Regeringsgatan och köra Zumba 🙂 I  morgon är det Hötorget som gäller och på onsdag blir det regeringsgatan igen. Så skönt att ha det gjort och då kan behöver man inte stressa på kvällarna.

Kvällen spenderas i Järfälla på en fika hos Magdalena, Frida och Felix. Var länge sen jag träffade dom nu och jag saknar dom massor 🙂

Kul inlägg…. NOT!

Kram,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *