Bakis!

God morgon!

 

Usch.. det känns som mitt huvud är lika stor som globen 🙁 Bakis som fan, fast mest trött. Skulle träffat två tjejekompisar för lite AW igår men det blev inställt i sista sekunden. Men taggad på att träffa massa människor och roa mig lockade för mycket för att bara gå hem, och träna finns det inte en möjlighet till! AJ vilken träningsvärk jag har…. OMG, tror aldrig jag haft så här ont 🙁

Gud vad jag klarar, sorry… tillbaks till igår… Hur som så blev jag inbjuden till min kompis Theos 5 års jubileum av sitt företag på Hells Kitchen. Dom hade abonerat det mellan 19-23 då det bjöds på Champagne och snittar och sen fick man drinkbiljetter.

Jag kom dit själv då det var snabba puckar men visste att jag kände några där 🙂 Kom ganska tidigt vilket var skönt när man går själv. Direkt när jag kom dit såg jag Theo 🙂 Var så kul att träffa honom igen och få krama om han 🙂 Han stod och pratade med en tjej som hette Carro som oxå var där själv. Vi två fann varann ganska snabbt och vi hängde sen hela kvällen 🙂 En suuuuper trevlig och gullig tjej 🙂

Här är Carro och jag 🙂

Det var en super trevlig kväll och jag träffade massor med gamla kompisar jag inte träffat på nästan 2 år. Stoffe, Elin, Johanna och Bengan bland annat 🙂

Här är Stoffe och Elin <3 sötnosar!

Det var en super trevlig kväll och allt eftersom klockan gick blev kvaliten på bilderna sådär 🙂 hahaha

Bengan och jag, min vanliga pose med tungan…                     Stoffe och Bengan 🙂

Kvällen blev sen men jag var duktig som inte drack efter kl 23:00. Hade hela tiden i bakhuvudet att jag skulle köra bil. Men jag dansade in på småtimmarna 🙂

 

Tack vänner för en jätte trevlig kväll, den känns idag 🙂

Just det… måste berätta en sak… hahaha… det var en kille där i går som jag inte träffat förut. Han var super trevlig och vi stod och prata lite i ett gäng typ… Jag som är ganska öppen och glad hela tiden och pratar med alla märker ju inte att andra tror att jag flirtar, vilket jag naturligtvis inte gör. Hur som så kommer han fram lite senare på småtimmarna och frågar om mitt nummer, jag vill inte ge det då jag inte är intresserad av honom men samtidigt väldigt svårt när man har gemensamma vänner att vara otrevlig. Jag kör en ”fuling” och säger att han får leta reda på det själv. Det slutar med att han typ blir sur för han tycker jag flirtat med honom hela kvällen, gett han blickar och uppmuntrat honom… hahahaha… asså jag dööör!! Sen säger han att jag hade gnidit min rumpa mot honom och anspelat på SEX! 

Asså tjejer kan vara patetiska och ”tro” saker men detta tar fan priset!! 

 

I kväll ska jag hem till Yasmina och Amad 🙂 Ska bjuda dom på en tre rätters med tillhörande dryck. Hoppas att dom tycker om det, jag har lite prestationsångest då Amad är en mästerkock :/ Tyvärr kan jag inte skriva ut vad det blir för meny då det är en överraskaning så ni får vänta tills senare i kväll eller i morgon 🙂

I morgon fyller Nayomi 1 år, shiiiiit vad tiden går fort… ALLA andra blir äldre men jag förblir 24 år 🙂 Btw… jag har köpt en dörolig present till henne, lite udda och jag tror ingen annan har köpt det 🙂

 

Tjingeling,

Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *