Jag och Marie, väldigt lika, men väldigt olika…

Hur jag känner Marie…?! Mååånga som frågar om hur min relation till Marie är och hur vi känner varandra och hur det kommer sig att vi blev blogg-vänner etc…Så jag tänkte att jag berättar The Story of How We Met 🙂

Jag har inte känt Marie så länge, sen 2006, eller 2007 tror jag vi sågs för första gången, om jag inte räknat fel…Marie???. Det var på Tepps brygga (det lät bra Tepp eller hur: Tepps brygga!) på sommaren, då var det ”gamla gänget” där och sola och bada och jag kom dit med Amad, så klart! Amad var ju kompis med dom coola Sats grabbarna* och jag hängde bara med.

Då kom Marie med hennes dåvarande bästis Jessica och jag minns hur energin gick från 50 till 100 när hon intog bryggan. Skit glad och super trevlig och det var inga problem med den sociala biten direkt! Jag tyckte att det var bekvämt att hon tog tag i snacket så jag kunde analysera vidare i min tystnad. Det var den allra första gången och vi blev ju inte bästisar direkt lixåm…

Sen sågs vi lite då o då typ hos Tepp och hos oss när vi hade fester och ute på Soap Bar, på bio ett par gånger och vi hade ingen kontakt utan vi sågs bara när gänget samlades och skulle ses. Marie var ju alltid med, hon var ju en av oss på nåt sätt, . med eller utan Jessica.

 

Det var när vi åkte till Thailand med gänget som jag lärde känna Marie lite mer, på ett djupare sätt, mer personligt och vi umgicks ju nonstop i 2 veckor! Då blev vi (jag, Lina, Marie och då Linda) tightare och vi fortsatte att ses hemma, hemmavällar, utekvällar och tjejmiddagar.

 

Till sist så har det bara blivit så att Marie varit mycket med oss och med mig och Amad! Vi har ju skitkul och även om Marie umgåtts med ”bara” oss 2 så känns det så naturligt. Inget 3dje hjul eller udda. Jag har till o med lurat in henne till en familjetillställning för att jag visste att hon skulle vara som en i familjen. Och så blev det, alla gillade ju Marie såklart!

Bloggen föddes under Linas o Jiwas bröllopsfest! Jepp. Vi satt bredvid varandra och jag var ganska nybliven mamma då, kände mig fet och ful och brösten var spända och så insåg jag att jag hade en KRÄK fläck på klänningen! Suck sa jag, – Så är det att vara mamma, fläckar överallt… Och då kontrade Marie med att säga: – Vi är lika gamla, men du har en kräk fläck, är gift, har man och barn! Jag har en *** fläck, är singel och bor med en katt!

Haha! Så lika, men så olika! Idén föddes om att blogga om våra liv, om att fylla 30 och om att vara mamma och gift, eller singel och party tjej! Där satt vi, snart 30 och undrade om folk skulle veta genom att se oss, vem som lever familjelivet och vem som är partyprinsessan!

Som sagt: Vi är väldigt lika, men väldigt olika 🙂

Kolla, Marie var redan stång-proffs i Thailand! Inget jag hittat på! Det är ett grymt sätt att jobba på: Du dansar, jag sköter businessen! Oj oj vilket team!!!

🙂

Kram Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *