Friends with benifits ;)

Fy tusan vilken dag jag har 🙁 tror ingen av er skulle vilja byta plats…. har stressat som en tok och att jag bloggar ens är ett under. Men jag ser det som min paus och andrum för dagen!

 

Som singel har man ju oxå vissa behov 🙂 Har funderat mycket på det där med ”friends with benifits”. Jag hade en sådan vän i många år som funkade kanon 🙂 Vi var super bra vänner och hade hur kul som helst och myste ibland. Vi var på samma nivå när det gällde känslor, dvs absolut inga!! Trotts det så attraherades vi av varann… hur e detta möjligt? Jag attraheras inte av mina vänner och har inte en tanke på något whats so ever. Det hände ju då och då att både han och jag träffade andra och dejtade, men då var vi ärliga mot varann direkt och berättade det och då sågs vi inte…. När jag tänker tillbaka på hela situationen så var den ganska rolig, ena dagen träffades vi och hade kul och myste. Nästa vecka kunde han (eller jag) ringa och ba:

Du vi kan nog inte ses på ett tag… hehe..

Var av den andre svarade:

Åh fan, vad kul!! Lycka till.

Hahahah… sen kunde det gå ett tag så ringde den ena (den som inte kunde ses på ett tag) och ba:

– Hej! Vad gör du på lördag?

Varav den andre svarade:

– Åhhh vad synd att det inte funkade…. på lördag funkar.

 

 

Tror vi hade en ganska unik relation på så sett som är väldigt ovanlig. Vad jag har hört från mina vänner så är det alltid någon som får känslor osv… oftast tjejen faktiskt!

Hur som så tänker jag mycket på om detta är bra över huvud taget? Vad är fördelar/nackdelar? Har ni läsare någon erfarenhet så droppa gärna en kommentar om det 🙂 Jag ser det bara som en fördel om man som sagt är ärliga mot varann…. Det handlar om respekt mot den andra och om man har en ”benifits friend” så har man ju det antagligen för att man är trött på att ragga på krogen för att dra hem någon för en kväll? Vad ger ett uselt fylleligg en egentligen? Mig ger det inte mycket iaf!! Så jag ser detta som det ultimata. OM man hittar någon och inte blir kär 🙁 Men har man rätt att ”kräva” den andre på att säga om de varit med någon annan? Vart går gränsen för vad man förväntar sig och förväntas göra? Ska man bara höras för att ”ligga”? eller ska man ha en vän man kan umgås med och diskutera? någon som man även kan gå ut och gå promenader med? Vad är då skillnaden mot att ha en flickvän/pojkvän? Eller är folk så rädda att sättas i facket att man är i ett par/relation? Är man tråkigare för det? 

Usch många tankar jag har iaf 🙂  

 

BTW… har ni sett att vi släppt spärren för att det måste godkännas? SÅ KOMMENTERA MERA!! 😉 Märker vi att vi får massa skumma kommentarer sätter vi på den igen!

 

I kväll ska jag på AW med två tjej kompisar, ska bli mysigt nu när solen skiner och jag behöver verkligen bara koppla av!

 

 

Kärlek och frid,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *