Skön glidar dag :)

Ojj vilken skön dag jag haft idag! Började med att besöka öppna förskolan på morgonen och hängde med min dotter. Mitt intryck av morsorna och farsorna på förskolan som finns i 4 kategorier:

På första plats kommer dem snobbiga ”wana bee Hollywood fruarna”. Det finns ett par som hänger tillsammans och för dom existerar inget annat än dom. Dom lever i en egen liten bubbla med fokus på piloxing och polarn o pyret. Hönsgården på en bondgård.

Sen finns mys-farsorna.  Väldigt daltande och varje liten grej som barnet gör eller snubblar på så är farsan där och ”ojjar” och blåser på det onda och barnet bara stirrar. Jag tänker: Hon har ju inte ont, men snart gråter hon för ditt hysteriska beteende! Farsorna är verkligen gulliga och det märks att dom njuter av att se sitt barn leka, och veta att det bara handlar om en 2 timmars match. Dom har två saker i huvet: 1) När jag går härifrån så ska jag kolla en extra gång att det sitter rätt unge i vagnen 2) Undra vad Leffe gör på jobbet nu, dom skulle på after work ikväll.

Sen har vi dagis-morsorna: Dem hänger med dagisfrökrarna och kan allt om försäkringskassans regler, vad färgen på snoret betyder och vilka dagisplatser som finns lediga. Ett säkert kort när man behöver råd, men frågar man en grej så får man svar på hundra! 

Sen har vi mig: Jag går runt med min 7/11 latte i 2 timmar. Smuttar på den och analyserar allt och alla, ler och verkar intresserad men i mitt huvud finns bara en grej: Nayomi. Den vackraste lilla flickan i rummet. Jag kryper med henne, äter med henne och leker med henne tillsammans med alla kids. Jag är ett barn under den tiden 🙂

Efter dagiset var det lunch med mannen och lite shopping åt min dotter. Helt plötsligt ser jag en skit snygg klänning på HM och det visar sig att den är på rea! Jag älskar att shoppa det jag vill ha och sen inse att det även är rea på plagget 🙂

Det blev 3 klänningar! 100kr styck, så jag undrar verkligen vad jag bidrar till när det gäller billig arbetskraft…

      

Sen var det cross training på Odenplan och en ”hel-halv” grillad kykling, alltså en halv som jag åt helt…

Nu nötter i tv soffan och ett avsnitt av Desperate Housewives!

På fredag kommer en mästerkock och ska laga mat hos oss, till oss och vi ska bara njuta. Vill ni veta mera, läs fortsättningen!

Ciao

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *