Dom kom idag!!!!

Marie vart fasiken är du nu då? Bizzy med ”någon” eller huvudet fullt av aska? Jag ser framemot lite pics från Spanien 🙂 (hade du inte ett minneskort som du kunnat stoppa i din dator o fört över…?)

Oj oj oj vart ska jag börja? Jag fick bilderna från i lördags redan idag 🙂 Sååå snabb och effektiv! Jag har ett par favoriter och ska välja ut ett par för retuschering och finish som vi sen ska förstora och hänga upp! Jag blev super nöjd med allt, stylingen, sminket, fotona och leveransen!

Några favoriter:

       

 

 

 

200 bilder, alla i högupplösning, både svart/vit & färg.

Fotograf:http://www.armandphoto.com/

Stylist: http://www.s-chatty.com/

Nu har vi fottad färdigt ett tag framöver. Sen ska jag + Marie ta nya foton till bloggen 🙂 Eller hur miss M?!

 

Veckan startade idag och jag var lite bakis från igår. Ja, vi grillade och råkade hamna hos våra Champagne grannars terass! Det började med mat och slutade med en magnum flaska…Alltid lika trevligt! Värt huvudvärken!

Luchade på Legend/Sushi Devil och det var riktigt god sushi. Måste prova deras kvällsmeny nångång, den såg nice ut.

Vädret tackar jag Gud för, det kan ju inte bli bättre när solen gassar på. Vi tog en lång promenad i söndags runt Djurgården. Sen paussade vi på fältet för att äta lite vindruvor och planera kvällen, som avslutades hos grannarna ju…

Min man håller på att tokträna den nya combaten och sparkar hejvilt i vardagsrummet just nu. Han ser ut som Kung Fu Panda in action! Få se om jag hinner gå på premiären. Eller, jag har ju redan varit på premiären i mitt eget hem 🙂

Dax för en vaaaaaarm dusch, ansiktsmask och sen däcka i fluffiga sängen och räkna får…

Kram Yaz

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *