Gott & Blandat

Sammanfattar fredagen och lördagen här!

Fredag:

Hyrde bil och åkte till Bauhaus för att köpa blommor till gården. Jag är INTE smidig bakom ratten och det tog ca 45 minuter till Bromma för att jag inte hittade. Hade helt glömt bort hur man kom dit och min styrelse partner läste kartan upp o ner….

Sen vart det Montazami på Åhléns, hon promotade sin nya väsk och smyckes kollektion. Köpte inget dock. Men hade gärna tagit ett glas vin och pratat tofsar med henne. Hon är så härlig och lite seg, precis som mig 🙂

Firade svärmors 60 års dag med grill och tårta 🙂 GRATTIS!!!

    

Meningen var att jag och min man skulle till cafet sen för att joina alla Sats instruktörer + medlemmar på en mingel kväll. Men jag blev tok illamående och firade kvällen med huvudet i toastolen. Det var en intensiv kväll för mig att ha en bebis med bajs i blöjan grinandes bredvid mig samtidigt som Barry nervöst slickade tårna när supermorsan såg ner i avloppet…

Fick sovmorgon till 9 iallafall, tack Amad! Jag mådde bättre och valde att inte avboka fotograferingen!

Lördag:

Idag kl 11 började min styling som förvandlade mig från en trötter till en sexy mam. Amad + Nayomi + Noa kom vid kl 12.30 och då var jag nästan klar. Sen var det dags att ta foton, många blev det. Nayomi orkade en del men sen blev hon rastlös och grinig. Typiskt! Det gick smidigt och jag blev nöjd med sminket och håret och säkert alla bilderna åxå 🙂

Ni får en liten preview…

 

På eftermiddagen träffade vi gänget (Tepp, Jiwah, Lina och Johana minus Marie) Käkade på Pong och jag tittade på, vågade inte riskera biofilmen ifall min mage skulle krångla…Vi såg Pirates of The Caribbean 4, jag ger 7 av 10.

Sen avslutade vi med lite frågesport och skräckfilmen Insidious hemma hos oss, jag ger 5.5 av 10.

Läskigt värre!!!

Imorgon blir det nog en tur till sjukhuset och träffa min mamma som ligger där. Hon är på bättringsvägen men långt ifrån ”frisk” 🙁

Tack o hej leverpastej!

Kram Yaz

 

Ps. Länkar till stylisten och fotografen snart!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *