Marie goes Spain :)

Äntligen har Spanien visat sig från sin rätta sida 🙂 I går eftermiddag blev det såååå fint väder och har även varit det idag 🙂

Gårdagen gick jag loss och körde allt i Spanskt tema, både mat och dryck 🙂 Vi gick till Vida igen och jag beställde in en Sangria, jag bad specifikt efter en liten….. morsning… kommer in en stor skål typ… hehe… ni vet sådanan där vinglas där det går i en hel flaska vin, en sån! Stark som tusan var den oxå. Sedan beställde jag en fisk paella, SÅÅÅÅÅÅ god! Vi fick vänta 45 min på maten men det var så värt den väntan 🙂 Helt underbar. Jag har tagit massor med kort men kan ju som jag tidigare sagt inte lägga in något än då jag glömt sladden hemma 🙁

Hemvinglandes gick jag och jag tror både mamma och pappa fick sig ett litet gott skratt. Jäkla Sangria!

Tänkte att jag skulle somna tidigt i går då vi planerat att gå upp tidigt för att åka på en marknad som ligger 5 min härifrån. Jodå somna gjorde jag, MEN blev väckt att ett SMS av Amad…. – Marie, sätt på din 3G på mobilen, försöker skicka ett mms…. jag tror klockan var runt halv ett men kan ha fel. Hur som så uppfattade jag det och har gjort det och jag har mottagit ett MMS men det var inte fören i morse jag fatta vad som hänt och jag såg kortet:) Sov nog lite halft…

Vaknade tidigt och vi drog iväg till marknaden… Alldels för varmt, en pappa som är så envis att jag ibland har lust att strypa honom, hungrig som fan för att både mamma och pappa sa: Vi äter frukost när vi kommer hem, de här går fort…. Jo men tjena… kl 12 var vi hemma och jag var grinigare än grinigast för att jag inte fått mat!!!

Hur som så köpte jag en ny resväska på marknaden 🙂 Jätte fin. Tror dom kallas kabinväska, en liten resväska som man kan dra men som man får ha som handbagage. Min jag har nu har verkligen gjort sitt och den har varit med på många äventyr men nu tog det slut. Köpte även massor med frukt och grönsker. Tror jag ätit ett kilo jordgubbar varje dag 🙂 Dom är dögoda här nere, söta och stora!

Väl hemma och efter jag fått mat var allt som vanligt igen 🙂 🙂

 

Har spenderat min eftermiddag så här ungefär:

 

Inte så tokigt va? Hehe… med massa jordgubbar och melon som snacks 🙂 Poolen är dock INTE så varm än, i augusti när jag åker ner igen har nog solen värmt upp den lite. Men det funkar ju om man vill kyla ner sig.

Just de…. i går fick jag ett samtal hemifrån på viber…. THANK GOD FOR VIBER! Jag blev så förvånad men ändå jätte glad för ditt samtal. Jag kunde inte sluta må bra i hjärtat efteråt…

 

I kväll äter vi hemma, vi har köpt massor med Avokado, stora räkor…. Languster tror jag dom heter :/ sen ska vi ha rödlök, citron och majo till…. *mumms* Sen ska mamma och pappa äta….. humm…. tror dom köpte kotletter att grilla, jag ska äta upp min Paella som Penny (hon som har vida restaurang) promp bestämde att jag skulle ha med hem 🙂 Det var portion för tre på den jag beställde in… I dag är jag glad att jag tog med mig den för det ska bli super gott. Sen ska jag dricka ett iskallt glas vitt vin till…..

I morgon sista hela dagen jag är här, på måndag vid 15 tiden åker jag hem, landar vid 19. Ska både bli skönt och trist… borta bra men hemma bäst. Saknar Sune, mitt jobb och mina vänner!! Jag ska ju ner hit snart igen.

Önskar er alla en underbar Lördag!

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *