Trist dag…

I dag har det bara varit molningt 🙁 så trist. Det blir så långtråkigt då… Jag och mamma stack iväg i morse och handlade, jag bestämde igår att jag skulle laga mat till dom och bjuda dom 🙂 Inge fel med att gå ut och äta varje dag me det kan verkligen bli tråkigt.

Hela dagen har gått och jag kan ärligt säga att jag har fan ingen aning om vad jag gjort förutom att sitta typ inne och lyssnat på musik 🙂 Kollade på film oxå 🙂

Lyssnade igenom massor med musik och som ni vet så har musik en sjuk påverkan på mig, det ha den säkert på alla? eller?

Jag kom till denna låt:

Detta är min kompis Jessicas favvolåt 🙂 Så fort jag hör den så tänker jag på henne och våra gamla galna upptåg *fniss* Dock så lyssnade hon på denna mest när hon var nere 🙂 men hur som… en grym låt 🙂

Nu finns en risk att jag blir idiotförklarad men jag chansar 🙂 Jag stötte även på denna låt, jag älskar den här texten, lyssna och ta till!!

Jag vet… fick lite geek varning nu, men det struntar jag i. Jag har lärt mig att jag är jag och jag får tycke PRECIS SOM JAG VILL 😉


Kollade väderprognosen igen och den har ändrats lite, JIPPI!! det ska tydligen vara fint iaf lördag och söndag, hoppas, hoppas nu..

Men i morgon och fredag moln och ev regn. Den kan ju ändra igen och vädret här är helt sjukt. Det kan vara tokmolningt så man tror det ska börja regna sen en minut senare klarblått så jag tar dagen som den kommer. Ska iaf försöka handla en ny resväska här nere, ni vet en sån där som man får ha som handbagaget. Min jag har nu börjar bli riktigt sliten, mamma och pappa bara skrattade när dom såg den 🙂 Den har ju varit med på ett X antal upptåg 😉

Saknar Amad, Yasmina och underbara Nayomi massor…. <3

Kram,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *