Hej från Spanien!

Tjenix!

Andra dagen i Spanien 🙂 Landade sent som tusan i Söndags kväll så det var bara bums i säng direkt. Måndag morgon vaknade jag av att mamma och pappa satt på balkongen och drack kaffe…. suck! Det var bara att kliva upp till ett jäkligt molningt väder 🙁 Inte kul allas… men framåt lunch klarnade det så jag smorde på solkrämen och satte mig på takterassen och solade. Det blåste lite så jag ville inte gå ner till poolen.

På kvällen åt vi på en restaurang som heter Vida, det är mammas och pappas favoritrestaurang och när jag kom så tog han tag i mig och pussa mig på kinden, han trodde att jag var min syster som han träffat tidigare i år… hehe… så de kan bli 🙂

Just de…. fick ett så fint sms precis innan jag lämnade Sverige, jag satt på teminalen och fick: Saknar dig lite redan faktiskt..

Det gick rakt in i mitt hjärta och det var precis vad jag behövde höra just då! Och att det var just DU gör bara att det pirrar ännu mer i min mage 🙂 🙂 🙂 Saknar dig mer än du tror…

I dag vaknade jag till ÄNNU MERA moln 🙁 vad är detta?? Åker till Spanien och får dåligt väder. Gick in på både yr.no och klart.se och tyvärr ska det tokregna här hela ons, tors och fre… så trist!! Snacka om otur… Apropå otur.. asså hur smart är jag? Inte….

Jag har glömt sladden till kameran så jag kan inte lägga in några bilder, jag har inte tagit med mig några varma kläder alls så jag fryser konstant på kvällen. Har med mig dosan som behövs till banken för att föra över pengar, men inte kortet så jag kan lik förbannat INTE föra över!!!

Aja… tillbaks till Spanien.. efter lunch även i dag så skingrade sig molnen och jag fick iaf 2 timmar i solen 🙂 Men nu blir det inge mera så jag kommer hem lika blek som innan, men lika glad är jag för det 🙂

Det är så skönt att bara vara här… bara koppla av och sova hur mycket man vill, gå ner till gymmet som ligger knappt 10 meter från dörren, äta massa god mat och bara vara… Tyvärr har jag svårt att släppa jobbet och ni som känner mig vet vad mitt jobb betyder för mig. Jag har stängt av pushen på mobilen för att inte få massa onödiga kostnader men har satt på WiFi här hemma så alla jobbmejl plingar till i mobilen och jag kan inte inte kolla. Detta resulterade i dag till att jag har fått ca 20 mejl bara från min chef! Det är mejl jag vetat om att jag ska få då han går på pappaledighet på måndag när jag är tillbaka och han vill att jag är ccád på ALLT så han kan släppa det till mig!!

Vad gör jag? Jo jag svarar?? men varför då lixom…. tröttmössa. Jag kan inte göra något här och det slutade med att han skrev tillbaka: HAR INTE DU SEMESTER?? Han är go min chef, världens bästa faktiskt 🙂 Men nu vet jag att det väntar mig PLENTY av arbete fram till v 29 när jag sticker på FYRA veckors semester…. FYRA veckor?? Wohooo, aldrig haft mer än 2 så för mig är det lyx 🙂

I kväll gick vi ut och åt tidigt och vi gick bara till kvarterskrogen, jag är så trött så jag somnar vilken minut som helst. Har ont i ryggen och yr så jag undrar om det är något virus i kroppen 🙁 Ska hoppa ner under täcket ganska snart faktiskt och bara soooooova 🙂

Lina- Ge min kille en extra kalkonskiva och pussa och krama honom från mig <3

Kärlek,

MarieLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *