Hinderbana & Melodifestivalen!

Har inte bloggat sen i torsdags, fredagen vart sån lång dag…Jag landade i Bromma och va hemma till halv 8 på kvällen. Lagom till en GRILL middag med familjen Osmans + Hama Ali 🙂 Tack alla för hjälpen med Nayomi denna vecka!!!

Men vilken jäkla natt och morgon det varit idag! Min dotter har haft hög feber för att hon fått spruta igår 🙁 Så starten på dagen vart lite jobbig. Nu är hon på bättringsvägen, stackars lilla…

Jag var så träningssugen efter att inte tränat på flera dagar! Så  HELA familjen drog till ”Karlbergs Hinderbana” som ligger en 10 minuters promenad från St Eriksplan. Vädret var strålande och mystiske mr Norberto hade tagit fram ett träningspass som han kallade för ”Spartan 300”. Den innehöll x-antal övningar som skulle upprepas till 300 stycken.

Amad i rött som kör hinderbanan med Mr N!

 

Långsamma killar…hehe!

OM det var jobbigt? Ja! Om det var kul? Skit Kul 🙂 Om jag är döööö i kroppen? Ja! Sånt roligt och intensivt pass var det 🙂 Tack Norberto för ett grymt pass och jag ser redan framemot nästa gång!

Barry fick sig ett dopp åxå!!! Han såg lite chockad ut, kanske för kallt???!!!

 

Efter passet vart det thai lunch i solen, sen hem och vila, förbereda och handla inför grillkvällen med Norberto. Vi tittade även på finalen i Melodifestivalen! Det vart en riktigt trevlig kväll med go mat, perfekt sällskap och en hel del skratt!

 

Norberto i nötkoma. Eller jag menar i Melodifestival koma…hehe!

Kul sällskap… (skoja)

Tack för idag 🙂

Kram Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *