Mjölk Choklad gör mig glad :)

Ja som ni vet så är jag i Göteborg denna vecka på en business trip. Jag är här för att gå på utbildningar, lära känna en massa viktiga kontakter, företagsledare och för att vara med på olika events och topphemliga tillställningar. En väldigt trevlig resa, med trevligt sällskap 🙂 Delar rum med min nyrekrytering Therese! Vi har jobbat ihop innan för ett par år sedan. Nu när det närmar sig öppning av nya butiken så ville jag ha en schysst öppensinnig TJEJ till butiken, och till min lycka så var hon ledig!

Pluspåäng får hon åxå för att hon står ut med mitt sarkastiska, sjuka och ibland torra humor 🙂

Skadeglädje är min grej, och det e ju så hemskt! Jag gillar åxå när folk gör bort sig, guu, om du INTE sett detta klipp på youtube så kolla nu. Den är ju helt fantastisk!!!

 

Visst e den rolig 🙂

Som vanligt så får jag ju lite uppdateringar hemmifrån, och ett par mms och videor på vad som händer, så uppskattat!

    

Min syster Delila ställde upp som barnvakt idag och inte bara att hon tar sig ända från Tyresö, med sin 2.5 åriga dotter. Med sig hade hon tydligen 6 stycken TÅRTOR!!!!???? Tårt-hallick!? Tårtutdelning till grannarna då, hehe!

Näää helt seriöst så tycker jag faktist lite synd om mig själv. Ja faktist! Jag bet sönder en lagning idag 🙁 Så jag tröstar mig själv ikväll med en choklad-kaka och lite skvallertidningar 🙂

 

Helgen är inte planerad än, vitt jag minns! Men en sak är säkert: Jag ska umgås med MIN familj!!!!!!

Kramar Yaz

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *