Barncancerfonden!!

Morsning på er!!

Precis som jag lovade mig själv och alla jag sagt det till så skulle jag efter loppisen skänka hälften av det jag fick in till Barncancerfonden 🙂 897 kr skulle jag sätta in och i morse när jag kom till jobbet gjorde jag det 🙂 Här har ni bevis:

 

Hoppas ni ser vad det står, har försökt förstora så mycket jag kan 🙂 Det kändes verkligen bra i själ och hjärta att göra detta! Jag har oxå bestämt med min kollega som jag stod med att vi i höst ska stå igen och även då kommer jag skänka allt till någon välgörenhet. Att jag väljer hälften och inte allt är pga att det är lite kostnader 🙁 Men självklart ska jag kolla över nästa gång hur mycket den faktiska kostnaden är dvs bordshyra, bilkostnad för frakt, inköp av exempelvis galgar som vi köpte nu osv…

Jag tror på karma så detta kommer komma tillbaka till mig antingen i detta liv eller nästa 🙂 🙂 🙂

I kväll ska jag träna Zumba 🙂 Sen ska jag iväg och få mysa lite igen 😉 Bortskämd man blir….

 

Önskar er en fin dag och kväll….. och natt 😉

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *