I just wana make u sweat…

Den låten är sååå bra, och snoop är så gubb-sliskig-alltid super hög-och as cool 🙂 Måste pumpa in lite nya låtar och köra trampmaskin på gymmet, musiken har stor betydelse för mig när jag kör, det måste vara Guetta, Tiesto eller Armin V.B och högtryck!

Vilket toppen väder helgen bjöd på 🙂 Underbart med våren och att se framemot en längre sommar kanske?!

Jag och min lilla familj tog oss till Djurgården och promenerade i rask takt, det blev en runda på nästan 10 kilometer! Barry fick bada, eller jag slängde i honom, byracka, han är lika rädd för vatten som en katt! Efter promenixen käkade vi lunch på kajen, jag tog en ”sommar-sallad” med lax. Men jag blir alltid besviken på sallader: Isbergsallad borde förbjudas, det ser trist ut och är billigt.

Sen var det sandlådan och hemmafixa som gällde för mig. Och medans miss Marie skedade med mr X och hade det mysigt så letade min man biljetter till oss till Vegas! Tror han hittade resan…

Jag antar att kvällen vart bra efter ett sms från Marie med 100 smilegubbar imorse 🙂

Nu smuttar jag på en sliskig proteindrink till frukosten och sen har jag tusen saker att uträtta innan jag drar till gbg i 4 dagar, kommer sakna min familj 🙁

Lite inspiration inför Vegas, kolla in den silverfärgade bikinin!!! Marie, vågar du?

 

 

Kram Yaz

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *