Den där Pontus alltså…

Planen idag var ju att BOKA Vegas resan + hotell med Marie efter träningen. Well well…

Min kära mamma kom förbi 🙂 och vi hann umgås en liten stund. Amads mamma kom och umgicks med Nayomi och Noa och vi åt en luch på Pong. Jag har varit så trött så jag däckade 1 timme direkt när jag klev in hemma. Min träning uteblev 🙁 och det var till 90% för att jag var helt slut 10% för avsaknad av barnvakt och lite diciplin. Jag får köra ett pass imorgon och ta igen. Så klart!!!

Hursomhelst. Marie är ju tokig i en kille som hon typ ”dör” för, för att han (enligt henne) är såååå snygg, sååå charmig och sååå sexig bla bla bla…Det vart en kväll med lite rosé vin, vegas googlande, besluts problem som till stor del vart pga trötthet, och så en del glimrande ögon när en person kom på tal. Jag har aldrig träffat killen, men jag vet typ att han är snygg, alltså skit snygg, sexig, charmig, helt-sjukt-vältränad och väldigt, väldigt…mm…HET!

Marie-Jag vet ju att du har några grabbs i stallet som vill ha dig, så denhär killen måste vara otroligt speciell med tanke på att du håller några andra på distans! Eller?

Tja…så dagen D sammanfattar jag väl med att vi inte kom i mål med bokningen, jag har lärt känna en person på distans och att jag nu saknar min man som drog till en konferans. Jag nöjer mig med att gosa med min dotter och hund, och är lycklig över att ha en sån fin vän som Marie 🙂

Kommer knappt ihåg hur det var att vara singel! Men en sak vet jag: Det pirrar i magen och tindrar i ögonen när man är attraherad, kanske kär, men kan räcka med lite spänning i träffen.

Shit, min dotter väcker mig om 6.5 timme! Dax att ladda batterierna och få tillbaka lite av min skönhet inatt!

Kram

Yaz

 

PS. OM ”Du” läser denna blogg så är det verkligen en komplimang från min sida att jag döper och fyller bloggen om dig, inget annat! Så att ingen ska missförstå innehållet eller ”informationskällan”…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *