Nästan ingen sömn, hektisk dag men glad ändå :)

Ja som rubriken säger så har jag knappt sovit i natt… jobbade natt. Gick iofs hem hyffsat tidigt men hade svårt att sova iaf. Kvällen i går var rolig, tyvärr lite folk 🙁 Tyckte synd om stackars Nicke Borg som agerade Dj hela kvällen som nästan fick spela för ett tomt Anchor! Men han gjorde det bra 🙂

Upp tidigt i morse och i dag har jag waaaayyyyy to much to do, and waaaayyyyy to little time 🙁 Ska jobba kontor, hämta allt material på Anchor, fira av en kollega som slutar, åka runt halva stan och plocka upp grejer till loppisen i morgon och ska försöka hinna träna Combat…. Längtar tills i kväll 🙂 Ett glas vin i handen, Yasmina som sällskap och boka resa till VEGAS!!!

Just de…. måååååååste berätta om ansiktsbehandlingen i går…… OMG vad bra det var. Heeeelt underbart! Har nog aldrig känt mig så ren i ansiktet PLUS att det bara var ekologiska produkter vilket kändes bra i hjärtat. Dessutom så var det inte massa illa lukter som det ibland kan vara.

Loppisen är i morgon från Odengatan ner hela Norrtullsgatan så har ni inget för er kom gärna förbi, ska dessutom bli kanonväder 🙂 

Återkommer i kväll när vi bokat resan med bilder 🙂

 

Må bäst,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *