Time is more than money!

Jag sitter på tåget nu hem från gbg och känner mig tom. Jag har min dator, telefon och bredband så jag kan ha kontakt med alla jag vill. Men det fyller inte riktigt den tomheten jag känner. Jag saknar min bebis, min man, min hund och min roll som mamma! Snart är jag hemma och då fyller jag hålet igen 🙂

För ett år sen värderade jag min tid i pengar. Allt jobb jag la ner, all tid jag spenderade borta och alla sociala fester, möten, middagar etc gjorde jag för att casha in the monnneeeyyy! Jag gillar pengar, det ger mer frihet, mer huvudvärk och ett par falska vänner, men jag gillar pengar. Idag värderar jag min tid i TID, all tid borta är tid från min familj. Om jag hade alla pengar jag ville så skulle jag ägna mig åt välgörenhet och ge mina föräldrar en värdig pension. Och det är väl det som motiverar mig till att göra det xtra som jag gör, att kunna ge tillbaka, kunna hjälpa andra och kunna lämna ett chysst arv efter mig 🙂

Yess, motivation, det är jätte viktigt i livet, att kunna motivera sig själv till att leva ett roligt och händelserikt liv! Jag funderar redan på nästa resa, vart vi ska åka. Asien? Usa kanske? Indien? Är sugen på Argentina!!! Det är ju så himla kul att åka iväg och smaka på annat än Drottninggatan och Tyresö…hehe, inget illa menat till mina päron som bor där!

Jahha, 2 timmar kvar till OP16 nu…jag har sånna skavsår på mina fossingar från att gå i nya skor! Det första jag gjorde på företagscentret var att ta slut på deras plåster(!)

Tyvärr blev det inga bilder från michelin-stjärn restaurangen, kunde ju inte ba: Kan jag ta en bild till min blogg som visar mitt riktiga mig haha näää tack 😉 lite för tidigt…

Nu ska jag leta efter en tårta till den 28 maj som heter DUGA 🙂

Kram Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *