Mina favoritlåtar och en mörk tid i mitt liv!!

Har spenderat halv morgonen på däckfirman, kändes lite ironiskt att just i dag byta från vinterdäck till sommardäck när det för första gången på länge snöat! Har åkt med dubbdäck hela vintern så det var riktigt skönt att få byta 🙂 Blev så mycket tystare och lättare att åka!

Heeeelt underbart att ha en så stor bil som jag har men inte i alla lägen, som i dag. Jag menar TVÅ timmar?? Dom kunde väl i alla fall sagt att de skulle ta tid så hade jag kunna åka in på kontoret och hunnit jobba undan lite. Saken är att jag har samma fälj vinter som sommar och byter alltså bara gummit, därav tiden!

Jaja…. min dag börjar NU 🙂

Har fått upp kontakten med en fin vän som jag träffade ganska mycket för ca 2 år sedan… vet inte riktigt varför vi slutade ha kontakt. Vi blev inte ovänner eller något… hur som så pratade jag med honom igår ganska länge och jag är så glad att han kommit in i mitt liv igen 🙂 FINA vän!

Hade en skit dag i går kväll, gick in i mig själv som jag kan göra i bland för en dag eller kväll och bara grottade ner mig i meningen med livet? Har en frustration inom mig som jag inte vet hur jag ska hantera… Jag är en kontrollmänniska och när jag inte har kontroll utlöses en frustration över det. Jag är målmedveten och vet vad jag vill ha och kan få och brukar inte ge mig fören jag har det. MEN detta kan jag inte styra 🙁 Det är helt utanför min kontroll!!

Den här låten gick på högsta volym i går hemma hos mig 🙂 En ganska gammal låt men som jag aldrig kommer sluta gilla 🙂

 

I februari- mars förra året var jag nära på att hamna under isen asså… Jag jobbade dygnet runt, hann knappt träffa de som betyder mest, sköt undan alla människor som ville komma nära mig och när folk sa åt mig att lugna ner mig så tyckte jag dom la sig in mitt liv liiiite för mycket! Det var en fruktansvärd tid och jag visste helt ärligt inte hur jag skulle ta mig ur det 🙁 När jag en dag var påväg hem från jobbet, kontoret ligger på Torsgatan så jag går hem via St Eriks plan, odengatan och sen Valhallavägen så hände något som fick mig att vakna upp….

Jag kom till St Eriks plan… sen stannade jag!! JAG HITTADE INTE HEM! jag står helt ensam på gatan och vet inte vart jag bor eller hur jag ska ta mig hem….. Och ringa någon var det inte tal om! Min stolthet, envishet och bångstyrighet tog över för mycket vilket jag idag kan se objektivt som de dummaste jag gjort!!!!

Hur som… det slutade med att jag gick tillbaka till jobbet, satte på datorn och skrev ut en karta hem, för gatuadressen hade jag i huvudet! Väl hemma brast jag på golvet i tårar och från den dagen sa jag till mig själv att aldrig, aldrig, aldrig vill jag hamna här igen….

Nästan ingen märkte detta, bara ett fåtal men det som blev konsekvensen var i höstas… då märkte min omgivning på mig och även mina kollegor att det var något som inte stämde. Jag var konstant sur, grinig, trött och allmänt en pain in the as… Även det får jag be alla om ursäkt för som blivit drabbade.

En låt som hjälpte mig då var:

 

Jag skyller inte på mitt jobb för det som hände, jag har världens bästa arbetskamrater och chefer som ser hur jag jobbar och som hela tiden uppmuntrar mig till att vara ledig. Det är MIG SJÄLV jag har att skylla! Jag trodde jag var en superwomen som kunde jobba 12 timmar, träna, träffa vänner och familj och sova på samma dygn!

Självklart har jag fortfarande perioder som jag har det hektiskt och jobbar dubbel men det är korta perioder och jag har blivit så mycket bättre på att ta ledigt, eller tom ta med mig en vän på mina ”jobb” då det blir en mera ”ledig” tid än att man jobbar….

Sorry… blev ett djupt inlägg om det som enligt mig är en av de värsta tiderna i mitt liv… och jag ber om ursäkt familj och vänner som inte vetat om detta och får läsa det så här 🙁 Det tog mig ett halvår innan jag över huvud taget berättade det för någon alls… Jag skämdes, kände mig misslyckad i karriären och att jag inte klarade av situationen!

Det är så skönt att musik kan vara sån terapi, iaf för mig. Jag kan sätta på en låt som gör mig överlycklig och dansa ostoppad hemma i vardagsrummet likaväl som jag kan gråta hejdlöst åt en låt som får mig att tänka på något sorgligt….

Här är en ganska nyfunnen låt som väcker jätte mycket känslor i mig… både glada och sorgliga. Det är ett av mina favvoband just nu som sjunger. Det var dom som lirade i helgen i Sälen, Plan Three 🙂

Önskar er en fin dag,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *