Fortsättning Sälen :)

Tjohoooo….

Aj, aj , aj vad sliten jag var i går när jag kom hem från Sälen 🙁 Tog det ganska lugnt i lördags då jag skulle upp och köra bil kl 10 på morgonen. Så ett glas sangria innan middagen, en födrink samt ett glas vin till maten vad det jag drack. Sen blev det vatten resen av kvällen 🙂

Hur som… på lördag dag drog jag, Sanna och Linn till Högis after ski där Bandit höll hus 🙂 Såååå kul att träffa alla igen! Plan Three och Corroded skulle spela så jag satt som på nålar för att få se Plan Three 😉

Kl 15 när de skulle gå på var det ÖDE 🙁 Så det blev försenat. Men när äntligen Plan Three gick upp så blev det drag. H****e vad bra dom är… för er som inte vet vilka dom är: GOOGLA! Tyvärr han vi inte se Corroded då vi var tvungna att dra tillbaka till Tandå för att hjälpa till att rodda inför lördagens event på Fjällis.

 

Ett litet kort på Plan Three 🙂

Efter roddningen var det snabbt hem för dusch och fixa sig då jag skulle ut med Robban och kunder ovh äta middag. Vi hade bokat bord på TB´s, en grill restaurang som enligt mig är en av den bästa i Sälen 🙂 Den ligger inne i Högis:)

 

Vi började uppe i Pianobaren med en fördrink, jag fick en asa god 🙂 Den smakade som fifty-fifty klubborna ni vet 🙂 Den som är hälften röd, hälften svart!

Till förrätt åt jag Hummersallad med ett glas Chablis 🙂        Till huvudrätt åt jag bouillabaisse 🙂

 

Kvällen var lugn för mig, inte så super kul då vissa saker hände som jag inte vill ta upp här. Åkte hem med ett liiiite lesset öga, inga tårar då mina tårkanaler inte fungerar 😉 Men jag kände mig nedstämd.

I går vaknade jag alldeles för tidigt men kände mig gladare än jag var när jag somnade 🙂 Vi drog hem till Sthlm tidigt och jag var nog hemma vid 15 tiden…. Deckade på soffan med min katt på brösten i två timmar.

Sen blev det film – Hes not that into you!!! Sett den en miljon gånger men det är en film jag sätter på när jag känner mig lite nere och med tanke på lördags kvällen så behövde jag det. Åt både Drageägg, choklad och chips…. INTE likt mig…:/ I dag är det andra bullar som gäller…. EN MÅNAD UTAN SNARR!!!! Om två veckor åker jag till Alicante och om 4 veckor till Madrid 🙂 Ska bli kul att hälsa på Petter, saknar honom lite här hemma 🙁

Ny vecka har även anlänt…. i kväll blir det träning, Combat! Onsdag ska jag ut och äta med Emelie och Lovisa 🙂 På Torsdag Pole Dance och sen har vi ett event med Bandit på Pub Anchor… kom dit vettja 🙂

Just de…. På lördag ska jag stå på Loppis och sälja ut massa kläder och porslin. Vi står på Norrtullsgatan (tror jag) ska kolla upp det om någon vill komma och säga hej 🙂

 

Trevlig vecka,

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *