Familjeporträtt i ensamheten…

Bilderna kom idag! Jag tycker att dom 5 vi valde var absolut jätte fina 🙂 Kolla bilderna längst ner!!!

Men jag ska fortfarande boka en ny tid till den andra. Får göra det efter hennes 1års kalas tror jag! Det är åxå ett projekt att ta tag i, kalaset! Japp, då har jag spikat helgaktiviteten: 1 års kalas ska spikas bums!!!

🙂

Jag sitter på mitt hotellrum i Göteborg, smuttar på lite vin och kollar igenom alla anteckningar från dagen. Bor på nåt flashigt ställe nära avenyn. Jag har varit på företagscentret och lärt mig typ allt. Sen var jag och träffade chefernas chef och lite andra höguppsatta. Aa det är ju en riktig business trip med utbildning, möten och mingel. Kvällen ska avslutas på en fin restaurang, den finaste i gbg faktist 🙂

Men jag saknar min familj, tänker på att jag ska sova SJÄLV inatt 🙁 Jag känner mig ensam…

Nu måste jag gå. Taxin är här.

Kram Yaz

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *