Sååå besviken :(

Vi har länge tänkt på att ta familjeporträtt och har väntat tills Nayomi kan stå själv, och nu äntligen tog vi steget till att boka en fotograf! Jag har gått hos en fotograf som bl.a. tog mina gravidbilder, han är så jäkla duktig och billig och tillgänglig och KAN sitt jobb. Men nu såg jag en deal på Groupon där man fick ett litet fotopaket och några digitala bilder för 399kr och slog till. Det är fan det SÄMSTA jag upplevt till fotograf!!! Den där greken var en riktig besservisser och problemen började redan vid inbokningen. Hans boknings-system hade en bugg och han insisterade på att vi skulle försöka boka om och om igen, för tydligen hade boknings-systemet fungerat för 80 andra…Visst, min man är it konsult, it expert och jobbar med testledning så han VET när nåt inte funkar! Till slut gick fotografen med på att göra en egen bokning…

Vi kom till studion kvart i fyra, han tog emot oss kl 16.00 som avtalat, vi var klara med fotograferingen 16.12. Han tog 30 bilder varav 5 var suddiga, och vi hann inte kolla oss i spegeln innan så på vissa bilder hade min dotter en snorig näsa 🙁 Vi hade med oss Barry och vi fick inte välja om vi ville ha med honom på vissa bilder eller inte eftersom han hade kö på kunder (det tar mig 1 sekund att lägga ner honom på marken…) Och nu till det värsta: Dealen gav oss 1 utskriven bild på 18×24, 1 ”plånboksbild” och 5 digitala som inte går att skriva ut eftersom det är så dålig upplösning. Vem fan har bilder i sin plånbok nuförtiden? iPhone?!Sen ville han att vi skulle köpa alla bilder för 1300kr. Då skulle vi betalat 1700kr för 25 bilder, 5 suddiga och 20 snoriga. När vi sa att det var för dyrt så kunde han ta bort usb minnet och dra av 100kr. Det handlar inte om pengarna, det handlar om att vi inte ville betala honom för ett så kasst jobb som han gjorde!

Jag är SÅÅÅÅÅÅ besviken!!!! Jag kommer boka en tid med min favoritfotograf och kommer aldrig ta en annan!

Jusst det en till grej! Han ville ha 25kr i frakt. Ingen av oss hade cash på sig och det slutade med att min man fick lubba till en bankomat för att ta ut 25kr! Fotografen sa bara: ”Portot ingick inte i dealen”. Jag hade för mig att ett frimärke kostar 5.50, eller??? Varsågod snåljåp!

Jag lägger upp någon bild när han fått fingret ur r*ven och skickat oss dessa 5 eftertraktade bilder. OOOH vilket PUCKO!!!

🙁

80 andra stackare som blir blåsta….

Den fredagen avslutades i tv soffan, ribs till middag och ett avsnitt av Talang 2010…repris…

Imorse var det segt som fasiken i mitt huvud! Men dagen har varit grym 🙂

Vi var och firade Nico på hans 1års dag! Grattis lillgrabben! Sen hade vi middag för Tepp och Johanna ikväll.

Jag lägger upp lite nice bilder från dagen och kvällen imorgon. Hittar inte överförings-sladden till iPhone…

Ha det bra och vi ses imorgon!!!

Kraaaaaam

Yaz

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *