Bakis och pizza flottig

Om jag var bakis imorse? Svar JA! Det räcker med några drinkar så känner jag av dagen efter! Måste vara att efter min graviditet så blev min lever en mesig organ som inte längre orkar jobba ut alkoholen ordentligt. Jag förlåter den…. Min dotter vaknar kl 07.00 varje dag, hon har inte direkt någon ”sovmorgon” rutin. Så bakis och en en liten bebbe som efter 12 timmars sömn vill leka och gå 100 varv i lägenheten är ingen bra kombination. Min man var en ängel imorse som lät mig snooza i 1 timme 🙂

Kvällen var ju nice! Vi åt Flankstek, bakad-potatis, hommos och tabbouli till middag. Förrätt en löjroms-toast. Drinkar, mer drinkar och så lite shots emellanåt. Ja, en helt vanlig middag hos oss med lite frågesport och vattenpipa 🙂

(iPhone 4 ger vampyr ögon från blixten)

 

Tidigare firade vi Nico a.k.a. Superheroe 🙂 Nayomi diggade hans back yard!

 

Idag har soffan tilltalat mig och en snabbis på stan för att få frisk luft. Jag körde en spontan pump klass på Odenplan 🙂 Nöjd med mig själv! Sen åt vi PIZZA till middag ikväll!!! Har inte ätit det på ett år eller nåt! Och jag känner mig likadan alltid efter en pizza: MAT-KOMA-FLOTTIGT-HÅR och BLÄÄÄ! Eftersmaken på pizza suger. Usch, nu vet jag varför jag aldrig äter pizza…

Jag ska upp kl 05.00 för att dra till Göteborg på en business trip. Jag ska besöka huvudkontoret, företagscentret och ett par höga höns inom **** koncernen. Hoppas dom gillar mig. Är lite nervös. Jag slår vad om att jag kommer vara ensam tjej (som vanligt) inom ledningsgruppen och av alla chefer…tråkigt men sant.

Hoppas ni får en grym start på veckan!

Kram Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *