Det blev Zorbing i present

Livet är underbart 🙂 Firade Amad imorse med att han fick sin present som jag flinat åt! Jag köpte en upplevelse med lite sting i, han fick en ”Zorbing” för 2 personer. Det är en STOR plastboll där man står i som sen rullas ner för en liten backe. Typ Hammarbybacken, hahaha!

 (Kolla livsförsäkringen innan…)

Tänkte ge han lite action, men fallskärm och flygning kändes lite för risky. Jag vill ju att han även ska fylla 40! Så det blev något mittemellan fisketur på sjön och bungyjump. Han ska bara hitta en kompis som vill rulla ner för en backe i samma boll och snabbt som F*N går det!!!

Sen hade vi tänkt att grilla och fira själva, men vi har så himla trevliga grannar så då bjöd vi först ett par på middag med oss. Sen kom en annan granne och bjöd oss in till dom. Så det slutade med att vi grillade, drack ett fin fint fiiint vitt vin som Amad fick av ”Juice Bar” grannarna. En magnum flaska som inte finns på systemet, så exklusiv var den!!! Avnjöt med mera vin och tårta som Tepp hade kommit med tidigare, hos våra ”Champagne” grannar 🙂

  

Tack Tepp för den goda tårtan!!! Och tack grannar för GRYMMA vinet och sällskapet!!!

Jag kan inte tänka mig att flytta, tänk om man får idioter till grannar. Det har vi iofs åxå, men dom bor några våningar upp. Men alltså vi har en toppen umgänge på våran gård 🙂

Jag var tvungen att dra mig tillbaka. Har viktiga avslut imorgon som jag vill ro hem på jobbet, och är så trött idag. Tränade pump på lunchen och körde 12,5 kilo på benen och alldeles för mycket på rygglåten. Så jag lär vara handikappad på lördag…Sen tog jag ett glas rosé i solen med Therese som ska börja jobba hos mig woohooo!

Amad sitter kvar och smuttar på sista vinet…Hurra Hurra på din födelsedag!!!

Det är redan fredag imorgon! Få se vad vi ska hitta på i helgen. Vi ska iallafall på barnkalas på lördag hos Backmans, deras son Nico fyller 1 år 🙂 Jag håller allt öppet. Om vädret tillåter så lär det bli lite utomhus aktiviteter!

Vi ses imorgon!

Kram Yaz

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *