Couc au vin :)

Halloj!

Ska snart sticka till Sälen för sista gången denna säsong 🙂 Det är Ski & Rock, aka bartömning. Det är inte mycket snö kvar tyvärr så inget åka, men säkert sola 🙂

Måste bara slänga in lite bilder från den fantasiska middagen i går hemma hos Johanna 🙂 Vi började på hennes soliga balkong med ett glas Rose (jag drack vatten) medans Johanna förberedde.

Hon severade coua au vin, den var Magisk 🙂 Såååå god! Det gjorde du bra babe 😉

Till efterrätt fick äppel/pärkon paj men lite smak av ingefära. Tyvärr glömde jag ta kort på den men den var oxå dögod. Jag har alltid haft svårt för rätter där man har varma bär eller varm frukt, även om den svalnat men faktiskt så har jag börjat äta det. Åt en äppelkaka hos mamma och pappa för ett par veckor sen, rabarberpaj och blåbärspaj hos Magdalena och i går igen 🙂 Så det börjar bli bättre, något med koncistensen tror jag med varm frukt och bär 🙂

Nu måste jag packa det sista innan jag plockar upp tjejerna på centralen 🙂

Hörs i Sälen,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *