Sol, vin, god mat, mys, påskägg och bus ;)

Tjohooo.. am back! Tillbaka i civilisationen igen 🙂 Har haft en helt underbar dag ute i skogen, ingen dator eller tv och heller ingen mobiltelefon.

Yaz- Vad brun du är!!! 🙂

Min ledighet började redan i onsdags då jag och en kollega bestämde oss för en spontan after work 🙂 Vi drog till Snaps och en till tjejkompis, Fredrika kom. Vi drack rosé och bara myste i solen. Träffade även en gammal barndomsvän, Sanna där… sååå kul att se henne igen och hoppas verkligen att vi håller kontakt igen.

Torsdagen och fredagen har jag redan skrivit om men här kommer lite bilder från fredagen och Releasefesten 🙂

 

 

 

 

Pinnen och Jimmie 🙂

Henrik, Basse och snygg Lina 🙂

Jimmie och Staven 🙂

  

På Lördagsmorgonen drog jag ut till Hallstavik där min släkt har landställe och det är rätt ut i skogen så ingen mottagning på mobilen, BER OM URSÄKT vänner om jag inte svarat på ert Glad Påsk, mottagningen var som sagt skit och jag fick en del sms, några kom igår när jag närmade mig stan. TACK!!!

Magdalena och barnen hämtade mig i centrum med bil sen åkte vi kanske i 15 min ut i skogen. I bilen fick jag ett påskägg av mina underbara brorsbarn 🙂 Jag blev såååå glad 🙂 Jag fick CHOCKLAD!!! och en bok – Alla får ligga!! sååååå roligt, undra om de tycker att jag borde skaffa mig någon 😉

 
 
Mina underbara brorsbarn Frida och Felix 🙂
 

 

Vi var ner till vattnet och kände… burrrrrr…. bara 13 grader 🙁

 
Till Lunch blev det påskmat *mums*
 
 
 
Vi målade ägg, som man gör på påsk 🙂 Här sitter Frida fullt konsentrerad på sin målning 🙂
 
 
Felix och Magdalena målade oxå…
 
 
Tadaaa…. visst blev dom fina? Sen åt vi upp dom 😉
 
 
 
 
Jag bara älskar påskmat… all mat vid högtider älskar jag 🙂 Vet inte om det är för att man äter det så sällan. Varför äter man inte sill exempel mitt i veckan när som? Eller gör ni de? inte jag iaf…
 
 
På kvällen grillade vi hamburgare och pommes, mycket smarrigt. Och vi drack massa gott vin 🙂
 
 

 

  

 

 

Jag trottsade min onda rygg med att hoppa lite studsmatta med barnen. Dom skrattade så dom grät då de fick skjuss av min vikt när jag hoppa. Felix flög som om han skulle över nätet. Lite badminton blev det med 🙂 Blev ordentligt frustrerad då jag inte kunde leka så mycket, kände mig som en gammal dam med min onda rygg som fick vila efter bara en 5-10 min 🙁 

 

Förutom massa god mat så har vi solat, myst massor och bara pratat. Lagat massa god mat och smarriga efterrätter. Har faktiskt inte ätit godis, men massor med kladdkaka och blåbärspaj 🙂

Dom bor helt underbart ute i skogen och dom har RIKTIG toalett och dusch 🙂 Jag är ingen campingtjej så jag uppskattar när det finns lite belvämlighet 🙂

  

Som sagt… i går var jag heeeelt slut efter en helg på landet med frisk luft. Somnade tidigt och känner mig verkligen utvilad 🙂

I dag ska jag hem till Yasmina och Amad på middag och vin 🙂 Yasmina jobbar sin första dag på nya jobbet och jag håller mina tummar att det går utmärkt!! Jag ska oxå få min snygga väska som hon köpt till mig i Thailand 🙂 Har verkligen saknat dom så det ska bli mys att få träffa hela familjen Osman igen 🙂

På torsdag sticker jag upp till Sälen för sista gången denna säsong, det är Ski & Rock, dvs bartömning… kommer bli sinnes 😉

  

Kram,

Marie

Ps… ni får ursäkta texten i början men Finest.se ville nog spela mig ett spratt när jag skulle lägga in detta inlägg.. får inte bort det, jag är absolut inte arg 🙂 plus att den jäklades när jag skulle föra in bilderna 🙁

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *