Första dagen på nya jobbet :)

När jag vaknade imorse så kändes det som att gå till dagis, lättsamt, kul och spännande. Jag inledde dagen med en intervju på Waynes Coffee, med världens största latte och ett frågeformulär på 22 frågor. Stackars kille, han svettades haha! Det var kul att grilla folk igen!

Sen var det dags att träffa alla på kontoret. Jag blev helt paff vad dom hade rustat upp allt. Kontoret vart ju renoverat när jag var där första gången. Nu var allt på plats och jag var väldigt nöjd med det jag såg! Kul att det känns såhär bra!!!

Jag har blivit jagad av en potentiell klient under semestern (kan tyvärr inte nämna vem än) Men denna klient är väldigt stor i världen och har många krav. Det kändes att jag inte jobbat på ett tag då hjärnan bara ville gå på treans växel, och jag vet att sånahär stora möten kräver snabb acceleration och fokus. Men jag tycker att det gick över förväntan, så kändes det efter mötet iallafall…vi får väl se! Undra vem som rekommenderat lilla mig till ett samarbete med enorma dom!?? Mötet gick strålande iallafall och nu har vi bollen, så jag hoppas att jag kan håva in en stor klirr i kassan snart 🙂

Imorgon blir det ett möte med säljarna och då hoppas jag att min beslutsamma sida kommer fram. Jag får gräva lite imorgon och hitta tillbaka mina bästa egenskaper: Fokus, beslutsamhet och kontroll! Stackarna vet ju inte vilken chef dom har fått, hehe!

Jo, jag har inget negativt idag, förutom att mina klackskor inte var dom skönaste idag. Tror jag ska hitta ett par med kil-klack på!

Kvällen ikväll blev grillning och finbesök av nyklippta, assnygga och såååå trevliga (som alltid) Marie!!! Amads goda lammracks 🙂 och rosé till maten. En helt vanlig tisdag på Osmans Plaza…?

Gott folk, jag är helt slut. Känner mig som 50 år just nu, ser ut som 40, ser suddigt som 80 och kommer sussa som en bebis…

Natti natti

Kramar

Yaz

(FAAAAAN min J-LA iphone vill inte just nu, inga bilder ikväll 🙁 )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *