Myser i Hallstavik:)

Heeeeeej!

Jag har såååå mysigt 🙂 stålande som och varmt! Har bott i shorts och bikinöverdel så hoppas på att min genomskinliga kropp iaf har förvandlats till lätt brun 🙂 Till och med grisrosa skulle funka 😉

Har mobilen inne i rummet där jag sover så är helt avskärmad från verkligheten hemma!

I går när jag kom ut så fikade vi på kladdkaka och kaffe *mumms* till lunch vart det påskmat… Jag bara älskar sill, strömming och annat slemmigt.

Sen sola vi, hoppa studsmatta, spela badminton och lekte. Jag hade köpt påskägg till barnen som dom fick och vet nu… jag fick oxå ett 🙂 Jag blev så himla glad 🙂 Jag har inte fått påskägg på flera år, mitt ex var den som gav mig senast. Hur som… jag fick en chokladkaka med cockies and cream smak samt en pocketbok – Alla får ligga! Började läsa på den igår, sååååå rolig;)

Middag grillade vi hamburgare och pommes 🙂

Idag har vi solat ännu mera och byggt upp poolen 🙂

Åker hem i morgon så då slänger jag in lite bilder 🙂

Må väl,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *