Ny Absolut Vodka!!!

Köpte en ny vodka på flygplatsen! Absolut med smak av kaffe & mandlar! Ska testa den imorgon på några vänner, blir nice med lite Cocos likör kanske, och så lite unts unts i högtalarna!

 

Resan hem va slitsam, aldrig mer mellanlandningar är nu sagt! Nästa gång blir det Thai Air, raka vägen till BKK och sen därifrån vidare. Qatar var okej, inte så fancy som jag förväntat mig…men vi överlevde ju flighten så tummen upp!

Nu är drömsemestern ett härligt minne 🙂 och tillbaka till the real life! Påsken är ju här och det märks i stan: Helt dött!

Åkte till mina päron idag och grillade kööööttt! Vädret är ju toppen så tvättstugan får vänta på sämre dagar. Tränade combat idag för Amad vickade åt Olof. Hann med lek o promenad och Natanya på besök 🙂

 Det gick fortare med båda ungarna i samma vagn!

Hela helgen är uppbokad, vi bev redan igår vid hemkomsten inbjudna till grillning, men jag visste att redan vid 18-19 tiden skulle vi vara dö trötta och rätt tråkigt sällskap, så vi kollade på film hemma istället. Såg ”Just Go With It”, med Adam Sandler och Jennifer Aniston. Betyg: 7 av10 (rolig och förutsägbar)

Imorgon kommer familjen Tzagi och Mån-zalan på besök 🙂 Vi ska….håll i er nu…. GRILLA! Haha! Nu är ju säsången här så garden upp!!! Det blir en resa till Bauhaus för utomhusgrejer + en GRILL. Rinkeby för färsk lammkött och så ska min man ta på sig förklädet för han vet hur man grillar!

Jusst D! Köpte ju lite mer från Bangkok, lägger upp det imorgon så håll utkik!

Nu till tv soffan, den har ropat på mig i 30 minuter 🙂

HAPPY EASTER!!!

Kram Yaz

Gotti gotti på club laungen…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *