Nedräkning pågår ;)

Nu är det cirka 1 timme kvar innan påskledigheten är här 🙂 Ska firas med en kollega på Snaps uteservering 🙂 Men dock blir det lugnt, massor på agendan i morgon så jag ska försöka gå upp i hyffsad tid! Håller tummarna för att Susannes son Noah är frisk isf får jag sällskap på stan vilket alltid är trevligt 🙂

I morgon ska jag även klippa mig… wohooo som jag längtat. Dock drömde jag värsta mardrömmen i natt. Lina klippte mig jätte fullt 🙁 Jag vet att det inte är en sanndröm då hon är kanske väldens bästa frisör 🙂 Jag hade någon jäkla hockyfrilla typ… fruktansvärt!

Hinner inte skriva så mycket mer men jag önskar er alla en Glad Påsk och jag ska försöka mobilblogga när jag åker ut på landet 🙂

 

 

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *