Snart är det påsk och då får man äta godis =)

Inte många dagar kvar nu… tre arbetsdagar sen är man ledig tills på tisdag, med undantag fredag kväll. Jag jobbar kväll då, vi har en releasefest vi är med och sponsrar på. Jag tar med mig Lina så blir det lite party party för oss oxå 😉

Hela den här veckan är fullbokad, både dag och kväll… Jobb, försöka träna. Ska prova idag om jag kan 🙂 Min rygg börjar bli bättre men den är inte bra 🙁 Gör det ont får jag avbryta helt enkelt! Jag ska även klippa mig, hämta ut mitt nya pass som jag inte gjort än och jag ska på ”träffen” som blev uppskjuten i söndags pga anledningar jag inte tänker ta här! Sen på lördag morgon åker jag ut till Hallstavik och firar påsk 🙂 Det ska bli super mysigt och jag läntar lite efter att lämna storstan och bara vara 🙂

 

Lovade lite bilder från i Lördags så här kommer det 🙂

 

Här är Olof och Tepp som under lördagen och söndagen uppträde utanför Intersport på Drottninggatan, dom visade Combat 🙂 Super duktiga och jag var självklart på plats för att suporta och ta kort 🙂

 

Susanne kom förbi med söta lilla Noah och vi åt lunch på ett Thai ställe 🙂 Phad Thai, en av mina favvon 🙂

På lördagkvällen var det bestämt att vi skulle äta middag på Pong men jag hoppade över det, klarar inte av buffen. Äter för mycket och mår illa plus att nu när jag hållt hårt på min diet kände jag att jag inte ville paja den. Jag möte upp dom i stället utanför sergel och vi såg :

Den var faktiskt helt okej, för att vara en skräckis. Jag gillar absolut inte skräckfilmer, ser inge nöje i att bli skrämd. Den var läskig det ska jag inte sticka under bordet med och inte vart de enklare av att mina tre parkompisar satt i knät på varann och jag satt helt ensam med min lilla hand 🙁 MEN…. dom moffa både popcorn och godis men jag åt ett äpple 🙂

Söndagen inleddes med en promenad i Haga Parken med Susanne och sen blev det en lugn afton.

Yasmina- Jag håller tummarna för att din man och Nayomi mår bättre och att ni får några härliga dagar innan ni kommer hem. Längtar efter er så jag är glad att ni snart ät tillbaka 🙂

Just de… vill tipsa om en SUUUUUUPER god glass jag provade igår 🙂 Hallon och Saltlakritsglass 🙂 Ben & Jerry… släng dig i väggen 😉

 

Kram,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *