SUne <3

Vaknade i morse av att min älskade katt Sune pussade mig på kinden 🙂 Tror han var hungrig och ville ha mat. Lilla bortskämda katt jag har som varje morgon och kväll får en bit kalkon, han bara älskar det. Han är en gorumet katt, precis som sin matte 🙂 🙂

Kan meddela att jag nu är officiellt dissad… killen har fortfarande inte svarat på min utbjudning 🙁 Och jag som var så modig att för första gången våga och så kan han inte ens svara? Kommer aldrig mera våga 🙁

ÅHHHHHH VAD JAG LÄNGTAR EFTER SOL OCH VÄRME!!!! I dag är det exakt en månad kvar tills jag åker ner till Spanien i 9 dagar och hälsar på mina föräldrar, ska bli döskönt 🙂 Är riktigt avis på dig Yaz som är i Thailand…. God mat, bra väder och underbara människor…

Och vad händer i helgen då?? Ja du… i dag ska jag fixa mina naglar iaf 🙂 Sen har jag inget planerat för kvällen… Hoppas på att det kanske kan bli någon myxig AW någonastans. Det är jobbigt när man ska hålla igen och då även inte dricka alkohol och det är fint väder. Det är precis som tarmen skriker efter ett glas rosé 😉

I morgon ska jag ev träffa Susanne för en fika/lunch sen på kvällen ska jag på bio med Tepp, Johanna, Jia-Hwa och Lina 🙂 Det ska bli trevligt 🙂 Vi ska se Scream 4.. kul att dom har varann och jag är ensam 🙁 Får ta med mig en kudde 🙂 Tepp är så söt… han ba: Men jag och J-H kan sitta längst upp på kanterna så sitter du i mitten. Då har du Johanna och Lina på varsin sidag 🙂 Gullunge som tänker på mig 🙂

Söndag vet jag inte heller, skönt med en helg som inte är alltför planerad 🙂 Ska ju bli strålande väder hela helgen och 15 grader så ute kommer jag definitivt vara 🙂

Här ligger jag och Sune och myser, han ligger på min mage och vi har filten över oss. Han är en riktigt myskatt 🙂

 

Trevlig dag,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *