Andra bloggar :)

Jag är såååå avis Yaz.. ha det toppen i Thailand, vilket jag inte tvivlar en sekund på att du inte kommer ha 🙂

I går kväll åkte jag hem till mig tjejkompis Jeanette, vi hade suuuper mysigt 🙂 Hon är så duktig som gått ner 11 kg…. you go girl!! Iom att jag nu i två veckor ska köra sockerfritt så blev de liiiite nyttare till gotti när ungarna somnat 🙂 Kesella vanilj med färsk ananas och hallon 🙂 Jeanette satte i sig sin på mindre än 1 minut så jag antar att den var mer än godkänd 😉

Många frågar mig om vilka bloggar jag själv läser och ska jag vara helt ärlig så gillar jag inte andras bloggar, jag är inte intresserad av andras liv. jag förstår verkligen om folk skiter i min blogg… jag säger det än en gång… jag tvingar dig inte att läsa den!!!

MEN det finns faktisk några jag läser varje dag, brukar passa på när jag kommer till jobber och äter frukost. En blogg jag helt förälskat mig i är:

http://johannazoe.devote.se/  – Det handlar om en tjej Johanna som är 20 år och hennes kamp att komma ur sit drogberoende. Hennes kamp på behandlingshem och hennes NA möten. Hon är otroligt söt och jätte duktig på mode. Hennes drömyrke är Stylist och jag är övertygad om att hon någon dag kommer nå dit. Hon är stark och jag har fällt många tårar åt hennes historia. Hon har bara bloggat sen i februari så ni som är intresserad av hennes historia kan snabbt komma ikapp.

http://gynning.net/   – Carolina Gynnings är oxå en jag följer. Hon är enligt mig Sveriges vackraste kvinna och en driven kvinna. Hon har ambitioner i livet och en buisness women.

 

Sen finns det någon blogg jag läser när jag har tid över men ingen jag följer, då bland annat :

www.kissies.se  och självklart Yasminas andra blogg som handlar om Nayomi http://mamayaz.blogg.se/

 

Jag kan ju fortfarande inte länka så SNÄLLA…. om någon vet hur man gör, lär mig. Ni får markera och kopiera helt enkelt tills jag lärt mig 🙂

Annars då??? Marie… singel i storstan… hur är det på kärleksfronten… Just nu kan man säga att jag har lite stiltje, men de ska jag självklart ändra på 🙂 Vill ju delge er så mycket jag bara kan utan att kränka någon eller lämna ut någon annan så ibland KAN jag inte lämna ut för mycket….

 

Pssst…. jag tog mod till mig och frågade X…. han har dock inte svarat än 🙁 Ger det ett par dagar till sen ser jag mig själv som offentligt dissad 🙁

MEN… jag vågade, det kan ingen ta ifrån mig!!!

 

Kärlek & Respekt,

Marie

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *