Bjuda ut en kille?

Jag är sååååå nervös 🙁 Kliniken ringde i dag och flyttade min tid från fredag till onsdag den här veckan… så om 2 dagar ska jag göra det  🙁 Jag är jätte nervig. Dom hade desutom sagt fel pris till mig, men till de positiva. Hon sa en tusenlapp för mycket, sen skulle jag få 10 % då det är första gången 🙂 Det blev jag glad över 🙂 🙂

Asså… det finns en kille… vi kan kalla honom X som jag tänker på 24/7, det är helt sjukt. Jag tom drömmer om honom. Han är singel vet jag, sen vet jag inte om han dejtar/träffar/myser med någon annan. Ska jag våga typ BJUDA UT HONOM?? Hur gör man? Jag har aldrig varit i denna sits… gaaaaahhhh. Vad har man att förlora? Det ända jag kan få är ju ett nej…. jaha… då vet jag iaf! Usch… jag tycker det är jätte jobbigt 🙁

 

Sen tänker jag hela tiden på hur jag känner mig när någon ”bjuder ut mig” man blir jätte smickrad oavsett om man är intresserad eller inte. MEN… vill man inte är det jätte jobbigt att säga nej, och jag vill inte sätta någon annan i den situationen. Vill man blir man döglad 🙂

 

 Skärp till dig MARIE!!! Var inte så jävla feg…. INGEN KOMMER IHÅG EN FEGIS!!!

 

Punkt.

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *