Mysiga dygn :)

Halloj!

Solen skiner igen och man kan inte mer än att le 🙂 Har vi inte haft tur med vädret på helgerna? Har ju varit fint massor med helger….NU ÄR DET VÅR!!

I fredags drog jag hem tidigt från jobbet, kände att jag var värd de efter att ha jobbat i 12 dagar i sträck… Jag åkte och storhandlade, massor med nyttig mat. Tänkte ta en vecka och rensa ut allt skit från kroppen, dvs allt socker. Så mycket kyckling, matvete, keso och sallad blir det denna vecka 🙂

Sen rensde jag källaren och jag säger bara.. OMG vad skit jag hade. 2 dammsugare, 1 tv, 1 kaffebryggare och en gammal stereo… varför har jag sparat de lixom??? trasigt!!! Hur som så lastade jag bilen full. Slängde även en 20- 30 tal skor.. JAG VET!!! Jag är tokig, men iom att jag inte saknat dom på 1-2 år så kände jag att jag klarade mig utan dom. Kändes så skönt att ta tag i det, har skjutit på det så länge. Drog till tippen men tydligen öppnade de inte fören 17 på vardagar så jag fick glatt åka hem igen. Hemma ställde jag mig och baka, både cheescake och cupcakes. Cupcakesen blev jätte fula men super goda… jag tror att min kristyr var för rinnig därav den fula graneringen.

På lördag morgon vaknade jag ganska tidigt så hann med mycket på förmiddagen. Åkte till tippen och sen vidare till Järfälla till Magdalena och barnen. Vi fikade på mina Cupcakes och dom blev mer än godkända hos barnen 🙂 Sen drog vi till centrum och handlade gotti till kvällen och jordgubbar till chescaken jag bakat 🙂

Innan middagen fick jag och Magdalena lite för mycket kryp i benen så vi gick på en myspromenad och frida fick cykla 🙂 Vi pratade om allt från killar, jobb och barn. Om känslor, beslut och olika funderingar.. Då jag går i tankar om en förändring så är det skönt att prata av sig lite. Magdalena sa en bra sak till mig som jag alltid kommer ta med mig:

– Marie var alltid sann mot dig själv, strunta i vad andra tycker och tänker för det är inte dom som får stå för koncekvenserna!!

Vi stannade till på Fridas skolgård och där blev det både hopprep och hage.. herre säger jag bara, det var inte i går. När jag gick i 6 an vann jag SM i hopprep och de rååååkade jag nämna för Frida och fick därmed visa mina skills 🙂 Jag kunde fortfarande dubbelhopp och hopp med korsade armar. Men FY FAN vad jobbigt de var… grym träning.. 😉

På kvällen gjorde vi hemmagjorda langos 🙂 Har aldrig gjort de förut och de var såååå gott. Det kommer jag definitivt göra någon gång hemma! Och ett glas rödvin till det och jag var i himmelen. Till efterrätt blev det min goda kaka med jordgubbar, sen var vi proppmätta och magen stod rätt ut.

Vi hyrde även en film, Hachiko- en vän för livet. Har sett den 2 ggr tidigare men Magdalena, Felix och Frida hade inte sett den. DEN ÄR SÅÅÅÅ BRA. Har du inte sett den – GÖR DET!

Där satt vi och myste hela kvällen med ljus, film och kramar. Allt gotti vi hade tog vi inte ens fram då ingen av oss orkade en matbit till *fniss*

I dag tog vi det lugnt på mogonen, åt frukost i lugn och ro. Magdalenas hemmabakade frallor som är såååå himla goda. Sen blev det en promenad i solen innan jag åkte hem 🙂

Tack fina för en underbar dag och natt 🙂 Och tack för dina råd när jag är förvirrad…

I dag blir det lugnt, måste storstäda här hemma. Jobbigt när man inte är hemma så ofta… då måste man städa trotts de fina vädret 🙁 Hoppas på mysigt sällskap i kväll 😉

Veckan som kommer ser jag fram emot. Tyvärr kommer jag inte kunna träna på ett par dagar till då min sträckning i ryggen inte lagt sig helt. Men det är bra nu.. så jag siktar in mig på torsdagen och Pole. På fredag ska jag göra mitt ”ingrepp”… jag är super nervös :S Någon som listat ut vad de kan vara än??

Ha en fin söndag 🙂

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *